Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějakou dobrou firmu na opravy potisků triček?

Od: yakarimalyindian®

Dobrý den,

jakou dobrou firmu nebo dobrý servis byste mi doporučili na opravy potisků triček? Třeba se mi tam oddrbal kousek z trička, chtěl bych tam ten gumový podklad doplnit a na to barvu, nebo to dotisknout, nebo tam dát nažehlovací fólii na doplnění s odpovídající barvou. Materiál na to buďto pořídit a udělat si to sám, nebo jim to nechat udělat. A ještě mám jedno s vybledlými barvami a různými praskliny z roztahování trička, které bych chtěl zrenovovat, jelikož mám ta tričko rád a mám ho tak téměř tři roky, víc ne. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud mám nějaká starší trička, kde je problém s potiskem, začnu je nosit na doma. Nosím třeba na sekání zahrady černé triko na zádech s velikým červeným číslem 50. Což už dlouho není pravda.;)

Než doplňovat a opravovat, pořiďte si nová trička. Firem na potisky je mnoho, vyberete si jistě podle svého vkusu a budete se těšit z něčeho nového, pěkného. Ta oprava občas nedopadne dobře. Navíc za to platit a stejně to pořád bude starý kus oblečení. Raději je donosit na doma. Jaga.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, zajděte si tam, kde Vám ty potisky triček dělali - buď to jen opraví (a o tom pochybuji) nebo budou umět celý/nový přetisk stejným vzorem/obrázkem. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]