Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žhavý flirt .cz

Od: romana
Dobrý dne asi v únoru jsem se registrovala na stránku žhavý flirt.cz . Jen prostě sem se chtěla podívat nejspíš . Prostě blbost když se na to dívám zpětne. Už ani nevím co jsme tam vyplnila ale adresa to nebyla . Pouze jméno nejspíš a věk a takové ty seznamovací věci. Byla jsem zvědavá co tam bude . Jak píšu prostě blbost . Pak už jsem tam nikdy nešla . Ale chodí mi každý měsíc meil ignorují ho .ale už jsem dvakrát nebo trikrat na něj odepsala . Že tam nechodím tudíž nemám co platit ať to zruší . Nikdo mi nenapsal ,furt píšou to samé každý měsíc ať uhradim objednávku nebo budou nuceni zvýšit náklady nebo co..dívala jsem se a tím pádem za ty měsíce což asi na měsíc stojí 569 Kč nějak tak tak tam mám neuhrazené 4800 Kč... Když jdu na stránku je tam zaplaťte neuhrazené objednavky ,takže na stránku se nedostanu , takže se nemůžu podívat ani na meil nebo číslo kam bych zavolala. Nevím co to má znamenat . Prosím poradíte mi co dělat nebo co to znamená . Není m i z toho dobre. Moc děkuji .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

romana
hodnocení

Přikládám fotky
Tudížna stránku nemůžu abych mohla někam zavolat napsat...
Žhavý flirt .cz
Žhavý flirt .cz #2

chat
hodnocení

0x

Mycustomercare.ch je kontaktní a podpůrná e-mailová doména respektive adresa (support@mycustomercare.ch), kterou využívá švýcarská společnost Date4Friend AG (se sídlem v Zugu) pro správu předplatného, reklamace a rušení členství na svých seznamovacích portálech.

S čím je spojena

Seznamovací weby: Provozovatel stojí za různými online seznamkami (např. zhavyflirt.cz, seznamkaproseniory.cz nebo müssenkleinesgeheimnis.ch).

Skrytá předplatná: Uživatelé často hlásí, že se na webech zaregistrovali za malý zkušební poplatek, ale automaticky jim bylo aktivováno drahé pravidelné VIP členství.

Co lidé na této adrese řeší

Ukončení smlouvy: Podle obchodních podmínek firmy nestačí pouhé smazání profilu, ale je nutné poslat formální písemnou výpověď (právě na e-mail support@mycustomercare.ch nebo poštou do Švýcarska).

romana
hodnocení

Tam jsem už psala nikdo nereaguje meil chodí každý měsíc ten sami a navysujou mi peníze ...tak nevím co víc dělat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]