Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chronická nespavost

Od: mirek9

Dobrý den. Mám chronickou dlouhodobou nespavost. Beru tablety na předpis pouze na tlak a epilepsii. Co je pro organizmus horší zdravotně jak doposud nechat noci častého buzení a není možné usnou a nebrat nic, Nebo si nechat napsat léky od psychiatra na kterých je závislost atd? Nebo koupit kapky CBD STAR NIGHT vítěz testu kapek na spaní? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chronická? Máš možnost spát přes den? Nespi v noci, najdi si činnost. Já mám rádio nebo mobil u postele a sluchátko, pecku, v uchu. Nepřemýšlím, posloucám. Když usnu, je dobře, když ne, nic se neděje. Dospím na gauči u televize. Prožívat nespavost, to je akorát na blázinec. :-D Vyzkoušej, za to nic nedáš. Nemusí to být rádio. Někdo dělává neco jiného. Rodina si zvykne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]