Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám chronickou dlouhodobou nespavost. Beru tablety na předpis pouze na tlak a epilepsii. Co je pro organizmus horší zdravotně jak doposud nechat noci častého buzení a není možné usnou a nebrat nic, Nebo si nechat napsat léky od psychiatra na kterých je závislost atd? Nebo koupit kapky CBD STAR NIGHT vítěz testu kapek na spaní? Děkuji.
0x
Chronická? Máš možnost spát přes den? Nespi v noci, najdi si činnost. Já mám rádio nebo mobil u postele a sluchátko, pecku, v uchu. Nepřemýšlím, posloucám. Když usnu, je dobře, když ne, nic se neděje. Dospím na gauči u televize. Prožívat nespavost, to je akorát na blázinec.
Vyzkoušej, za to nic nedáš. Nemusí to být rádio. Někdo dělává neco jiného. Rodina si zvykne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.