Nejste přihlášen/a.
Používám při chůzi hůlku. Dříve jsem měla dřevěnou skládací a dokázala jsem korigovat případné cvakání hůlky na tvrdém povrchu (dlažba). Teď mám kovovou skládací, která cvaká a cvaká a nedá se to odstranit. Poradíte co s tím? Díky !
Ten gumový násadec tam tazatelka jistě má, přece nebude do země rýpat holou trubkou. Cvakáním jistě myslí vůli ve spojích jednotlivých dílů té skládací hole. Pružinky se vytahají, při zvednutí hole se díly třeba o milimetr oddálí a při opření zase dosednou na sebe. A protože jsou kovové, udělá to "cvak".
0x
Zastavte se ve Zdravotnických potřebách, když nemají, mohou objednat. Také se dá koupit gumový nástavec, ze kterého se vysune hrot, když je náledí a sníh.
Nějakou chvíli jsem také musela chodit s holí. Nakukovala jsem do bazarů, chtěla jsem něco jako špacírku. Našla jsem několik, jen jsem vysoká a ty byly pro menšího člověka. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.