Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zdravím, chtěl bych se poradit a možná si i trošku postěžovat s jednou mojí frustrací. Kolega z práce, na stejné pozici jako já (THP) s platem zhruba 60-70tis brutto v jihočeském kraji. Zajímá mě, kde může brát peníze na jeho život. Asi 2 roky zpět kupoval rodinný dům, rok na to koupil ještě nějaký byt. Dříve jezdil Teslou, teď má nějaké elektrické Porsche. Včera si přinesl nové hodinky, na otázku kolik to stálo neodpověděl, ale jiný kolega podle značky a modelu dohledal, že je kupoval za 91tis. Drahé dovolené a podobně. Obecně si vždy koupí to co chce, sice se tím nevychloubá, ani o tom nemluví, ale vypadá jako kdyby měl minimálně jednou tolik peněz nebo dělal nějakého ředitele. My s manželkou bydlíme v domě u její rodičů a přijde mi, že přepočítáváme každou korunu, on musí mít diametrálně úplně jiné výdaje. Jaký lze dneska sehnat vedlejší příjem, aby tohle všechno uplatil, protože tohle mi nepřijde normální?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.