Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte také někdo problémy s bankou Creditas? V týdnu navštívena pobočka ohledně výběru hotovosti a tak nějak se mi vlastně "vysmáli"že jim to nefunguje a ať se zastavím jindy. Co jsem četl, tak lidé mají celkově problémy při internetovém bankovnictví. Navíc jsem dnes zahlédl tento článek: seznamzpravy.cz/...
0x
S bankou Creditas nemám žádné problémy,vše funguje spolehlivě.Nevím, jestli jste vybíral koruny nebo jin ou měnu,ale pobočka s pokladnou by vám měla nabídnout výběr z bankomatu,kdyby neměli dostatek hotovosti.Výběr z bankomatu je bez poplatku, na pokladně se platí,myslím 50 korun a vyšší výber musíte dopředu nahlásit.K článku na seznamu jen tolik, že akvizice maltské banky úspěšne proběhla ješte v roku 2025,což potvrdila i Evrop. centr. banka.Creditas je ryze česká banka jednoho majitele, je to zdravá banka pod dohledem ČNB a expanduje.Bát se nemusíte a výbery ze všech bankomatů i cizích bank má bez poplatku.Spořící účet do půl mio. úročí%/podminky/eurový běžný účet úročí taky jako jediná banka u nás. Nevím, co myslíte pod tím se mi vysmáli, že to nefunguje.
A jestli maltští investoři byli zvyklí na nějaký systém Malty,tak musí respektovat nového majitele,o výplatě dividend taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.