Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje tato možnost?

Od: babajaga®

Dobrý den,

jsem vděčná rádcům za každou dobrou radu či nápad, za milé slovo. Pokud dobrá rada není, potěší mě i vtipná odpověď. *tanec*

Ale - teď přeskočím na mobil: pokud mi někdo nepříjemný píše na mobil nechtěné zprávy, mohu si to z vlastního rozhodnutí zablokovat. Abych nemusela snášet jeho kvákání.

Zajímalo by mě, zda je toto možné na Poradně. Vážím si rádců za jejich odpovědi, ale občas se najdou tací, kdo nepotěší, spíš se posmívají či dehonestují.

Nebylo by možno si některé rádce předem zablokovat, jako že odpovědi od nich nechci? Nemyslím to zle, ale opravdu jsou pro mě některé nabubřelé odpovědi bezcenné. Tak si je předem bloknout.

Vím, bude to slovo do pranice, ale docela bych podobnou možnost uvítala. A vy ostatní možná také. Co myslíte? Jaga.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Myslím že tato funkce bohužel tady neni a ani nejde (taky bych jí někdy přivítal)
Jediná možnost která zde asi je, tak ten příspěvek (komentář) nahlásit administrátorovi nebo SYS a čekat na jejích reakci.
Jinak dělejte to jako já, ignorovat a pomyslel si svoje.

hodnocení

2x

Na Poradně bohužel žádné blokování konkrétních uživatelů není. Jediné, co jde udělat, je jejich odpovědi ignorovat nebo případně nahlásit, pokud porušují pravidla. Chápu, že některé reakce dokážou otrávit, ale technická možnost blokace tu zatím není.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, máte možnost, když znáte přezdívku neoblíbeného registrovaného rádce, nečíst/ignorovat jeho příspěvky a ani tam nereagovat. Dělám to tak, ale jenom někdy, protože se občas rád hádám (hlavně, je-li to nutné se bránit útokům). Problém je spíše u neregistrovaných uživatelů (protože registrace není a prý nikdy nebude povinná), kteří nick často mění a mohou si zde psát cokoliv (necítí za svá písmenka odpovědnost). Takže, nemyslím si, že je to řešitelné nějakým jiným tlačítkem, než Nahlásit, je-li k tomu pádný důvod. A také je dobré nebrat se tak vážně, dostat se vysoko nad věc a uvědomit si, že doba celkově přitvrdila. Zdravím!

doplněno 12.08.26 13:50:

babajaga - ještě si trošku zaprudím, ano? Toto téma by se hodilo spíše do rubriky Vzkazy, přání a stížnosti.

hodnocení

0x
A v profilu by se nám krom procentuelní úspěšnosti ještě zobrazovalo, kolik lidí si nás bloklo. :)

k2
hodnocení

0x

Myslite bezcenne a nabubrele odpovedi v cennych a dulezitych tematech:

Sedim a bulim

Jsem hovado

Mam doma zviratka. Vy take?

hodnocení

0x
Příště bez té omáčky s mobilem
jde to přes ublock origin
##div.odpoved:has(div.odpoved-jmeno span:contains(babajago))
podobně by to šlo i přes user css
jeden řádek na usera.
Je to jen prototyp, neřeší to "komentáře"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]