Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne. Před týdnem jsem si zlomila pravé zápěstí, dostala dlahu po loket a jinak vše bez komplikací. Dnes na dosádrování byl jiný lékař (mladá lékařka) a nechala mi dát sádru od prstů do podpaždí, celou ruku. Když jsem protestovala, že po loket by stačilo a že už 2x jsem zlomené zápěstí mela vždy jen gips po loket, arogantně mi odsekla, že ví co dělá. celá ruka v sádře je nepoužitelná a v tom vedru to je a bude peklo. Stalo se vám něco podobného? myslíte, že mám jít na konzultaci jinam? bohužel, nikoho známého na chrurgii nemám... Předem děkuji za pomoc. Jsem z Brna.
0x
Co jsme se učili, tak fixace obou kloubů, mezi nimiž došlo ke zlomenině. Navíc, tam jsou dvě kosti a kdoví, jak ta fraktura vypadala... Tu mřížkovou sádru teď hodně propagují. Tu bych si taky dala líbit. Na první kontrole bych se na ni ptala. Ono to může otékat, tak pak byste šla na kontrolu dřív.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.