Nejste přihlášen/a.
3x
Přála bych vám jen jednu věc: Nikdo z nás nezůstane navždy mladý. Ano, někdo mladý může umřít, ale jiní se dožijí stáří. A stáří není pro sraby.
A já bych Vám přála jednu věc: abyste se najednou, zítra ráno, probudila jako vetchá stařenka. Pak si můžete báječně užívat srandu. Někdo Vám venku krásně vesele podrazí nohu či hůl, v autobuse budete viset nad sedícími cestujícími, někdo Vám kopne do nákupu a rozsype se to všude, řidič Vás skřípne do dveří, někdo vám namaže kliku hořčicí /za sebe bych přitvrdila a použila rovnou hov.../, někdo Vám nastaví nohu, sebere peněženku či nákupní tašku. Postříkat Vám batoh barvou - to už je opravdu legrace. Možná i ksicht - žádná škoda.
Když má být prča a chlámat se ještě teď, tak ať to stojí za to. Taková husa se přece musí pobavit za každou cenu. Na konci Vašeho veselého pochodu bych ke dveřím postavila pořádného svalovce, který by Vám dal s veselým úsměvem z každé strany pořádnou přes hubu. Když má být legrace, ať tedy je. Co vy na to? Víte, jak bych se Vám vesele nasmála? Použiji Vašich slov a řeknu, že bych se chlámala ještě teď. Jo, jo, to opravdu člověk potěší, když takový odpad přijde do úzkých.
Jaga.
1x
V těchto vedrech jsem jel na kole si vyzvednout balíček a u silnice za příkopem seděla penzistka vedle kola. Když jsem se vracel, tak tam stále seděla, tak jsem k ní zajel jestli s ní to horko neseklo a jestli nepotřebuje nějakou pomoc. A ona tam zatím jen odpočívala a mobilovala s kámoškou. Ale i ta kámoška v mobilu se divila, že se někdo zastavil.
P.S.: Pamatuji rok, kdy u nás byla havárie vodovodního řadu zrovna v teple. Chlapy makali nonstop, ani neměli čas pít či stačit. Ke konci už se motali a pití evidentně došlo. Přišel jsem tedy alespoň s minerálkami. Jeden, co to je a na co nám to bude(evidentně starý morous)? Další, vole vem to, nebo padnem. Tak asi tak. Možná jim bylo některým trapně, ale nakonec dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.