Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna podmínek aukro

Od: vesnna
Nemění se na aukru něco od 1.8.? Víte co? Z jakých hodnot na kolik?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mol
hodnocení

0x

píše se to zde aukro.cz/...

mol

Není tam náhodou změna ceny u nahrávání fotek? Je to nějaké nepřehledné... Asi měli napsat zvlášť jen výcuc změn. Kdo si přesně pamatuje, co bylo podmínkách před tím?*zmateny*

kimir
hodnocení

0x

Nevím, asi zdražení všech již dnes předražených poplatků.

mol

Už mi to taky přijde neúnosné. Ale kde jinde? Na Bazoši a Sbazaru je to skoro zbytečné.

jir
Jak zbytečné?
mol

Prodej jedné věci za měsíc, někdy za dva.

mll

Taky už museji vybírat peníze i od kupujících, protože prodejcům už asi víc naložit nemůžou.

S prodejem jsem tam skončil hodně dávno. A od zavedení toho poplatku jsem tam ani nenakupoval. Jinak jsem aukro opustil ještě v dobách allegra, kdy totálně nefungovalo a od té doby jsem tam nakoupil jen párkrát (přičemž to k mému překvapení opět fungovalo). Ale když se pak vytasili se servisním poplatkem, kterej nebyl v nabídce (ono se nám vůbec porůznu s různými takovými poplatky roztrhnul pytel), tak jsem vycouval. Neřeknu flixbus, ten ten poplatek "propaguje" viditelně, takže jdu do rezervace s tím, že se platí 9 korun navíc. Ale když si na čd najdete jízdenku, krásně levnou a pak se vám zvedne o 250 korun za povinnou rezervaci (to jejich vyhledávač asi neví...), tak to je pak něco jiného. Měl jsem za to, že má být ukazovaná konečná cena. Ale začlo to recyklačními poplatky (může být zvlášť vyznačený, ale cena musí být včetně něj, což se často neděje) a obchodníci asi zkouší, co jim ještě dál projde.

mll
hodnocení

0x

Psali neco o "zpřehlednění" poplatků za tu takzvanou ochranu kupujících a toho servisního polatku.

Ale to bylo 29.7. takže ty změny frkaji jak baťa cvičky.

(z mejlu od aukra)

Vážení uživatelé, děkujeme, že využíváte naše služby. Dovolujeme si Vás předem informovat o změně Obchodních podmínek, ke které dojde 29. 7. 2026. Aktualizované znění Obchodních podmínek a Sazebníku poplatků je již dostupné. Obchodní podmínky jsme přehledněji uspořádali a zjednodušili. Změny se týkají zejména:

* přehlednější struktury a srozumitelnějšího jazyka celého dokumentu

* úpravy Servisního poplatku a Aukro Ochrany kupujících

* upřesnění pravidel pro odstoupení včetně vzorových formulářů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]