Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpress nedodání

Od: divilek

Dobrý den, 1.6.2026 jsem zaplatil kartou, kdy přišlo SMS potvrzení o průběhu přes obchodníka P.P. v ceně 725 Czk.

Zboží nedorazilo. Nechá se napsat do Aliexpress-u, zda se dočkám?

Aliexpress nedodání

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Líbí se mi ten SSD disk a ta fleška.
To opravdu na tohle ještě někdo naletí?
A ano můžete kouknout na Aliexpress kde zboží stojí.

0rion
hodnocení

0x

Otázka, zda se dočkáte, je bezpředmětná, to Aliexpress neví. Maximálně by mělo jít z jeho stránek zjistit, co se se zbožím děje. Vy musíte využít postup, který je určen k tomu, když vám zboží nepřijde. Otevřete "Open Dispute" a vše tam popíšete. Aliexpress vám pak vrátí peníze.

hodnocení

0x
Já vidím jen printscreen před zaplacením. Klikněte na ikonu svého účtu a My orders. Tam uvidíte detaily, v jaké fázi doručení zboží je.

hodnocení

0x

Podívejte se do svého účtu na Aliexpressu na objednávky, klikněte u toho zboží na detaily a podívejte se, do kdy má dorazit.

Pokud to datum nenastalo, tak zboží nejspíš cestuje po světě a poznává místa, o kterých člověk ani slyšel. Koukejte se do trackingu, točte globusem a držte mu palce ať šťastně dorazí. To je normální.

Pokud už datum nastalo, tak vyvolejte dispute (máte tam na to tlačítko), popište to tam a pokud nas to odpoví, reagujte. Nejspíš dostanete peníze zpět.

(Běžně dávám dispute den po to datumu a jde to bez problémů. Nenechte se od obchodníka ukecat na stažení dispute. Tím nic nezískáte a nespíš ani ty peníze zpět ne.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]