Nejste přihlášen/a.
Dobry den od vcera mam dva mustky pres trojky ktere mi chybeli obrousene zdrave dvojky a jednicky takze defakto zmareny zuby
Mustky se mi libi jswm celkem spokojena problem je v me řeči
Vzadu na vnitrni strane zubu mam nejaky material a vadi mi to v řeči
Zvyknu si mate s tim zkusenost? Nebo mam nahlasit zubaři že šišlám kvuli mustkum
Dala jsem za to 80 tisic delali mi to vcera
Mustky se mi libi jswm celkem spokojena problem je v me řeči
Vzadu na vnitrni strane zubu mam nejaky material a vadi mi to v řeči
Zvyknu si mate s tim zkusenost? Nebo mam nahlasit zubaři že šišlám kvuli mustkum
Dala jsem za to 80 tisic delali mi to vcera
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
lucinah
A můžu na zubní můstek sladke nápoje? Nedostane se to pod to? Jsem zvyklá sladit čaj i kávu , limo
mate59
Můžete sladké nápoje,kousat všecko.Pozor na ovoce typu broskev,tvrdý karamel a podobně.Důležité je pečlivé čistění zubů a můstku obzvlášť,používejte mezizubní kartáčky,nit,aby se pod ním netvořil plak a následně kámen.To vám vysvětlí dentální hygienička.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]