Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejpřesnější meteoradar

Od: macvac

Sleduji několik meteoradarů, ale každý zobrazuje místní srážky trochu jinak-déšť začíná v různých časech. Prosím poraďte s kterým meteoradarem máte nejlepší zkušenosti. Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

3x

Meteoradary jsou v ČR dva, Brdy a Skalky, provozuje ČHMÚ. To, co vidíte jinde je jen jiná prezentace jimi naměřených dat.

Koukněte na vtm.zive.cz/... a taky na diskusi k článku, jsou tam zkušenosti čtenářů s různými aplikacemi.

macvac
hodnocení

Jo díky za upřesnění, a za tip. Představa, že bych se šel dívat přímo na meteoradar mě rozesmála. I když by to mohl být pěkný výlet.

kk

občas si říkám, ještě že jsou ty radary, protože jinak bych ani nevěděl, že u nás prší. Třeba včera jsem se slunil na lehátku a kouknul na radary a zjistil, že právě tady prší a déšť ustane za 8 minut, jsou super:-D

kk - no vidíte to! Já jsem se právě dozvěděl, že u nás už nějakou dobu prší poměrně intenzivně. Tak nevím. Mám věřit Internetu, nebo spíš pohledu z okna *zmateny*?

Nejpřesnější meteoradar

hodnocení

2x

A tady? Dají se najít i nejbližší radary. Jen počasí je fakt hodně proměnlivé a do toho ještě občas kecá 12 měsíčků. ZDE

hodnocení

2x
Zdravím.
Používám: mapy.in-pocasi.cz/...
Dobrý je vítr v různých hladinách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]