Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Refundace z Allegra

Od: id

Zdravím a ptám se naše zkušenosti. Obdržel někdo z vás refundaci za týden opožděnou dodávku zboží Allegra? Obdržela jsem na účet 240,- Kč a přitom si ihned strhly 100,- Kč za poplatek. Zajímá mě co je to poplatek? Možná to někdo ví než se budu ptát u zdroje Dnes je poslední den na vyzvednutí, tak váhám.. Děkuji ID

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Allegro poslalo Vaší bance částku za zpoždění zásilky ale v polských zlotých a Vaše milá banka si naučtovala převod zahraniční měny na české koruny-ta částka se pohybuje právě okolo té stovky-skuste se ještě podívat co je ve vašem internetovém bankovnictví u té stovky napsáno-jaký důvod transakce-Allegro s tím nic už nenadělá-to je už mezi Vámi a Vaší bankou-předpokládám že zásilku máte doma-vyzvednutou-.pěkný den...

id
Děkuji, také jsem si myslela, že to banka a ejhle,to obchodník. Allegro obratem poslalo stovku a obchodníkovi to strhnou. Milion omluv a pokud by se to opakovalo, zablokují prodejce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]