Nejste přihlášen/a.
Zdravím, když zřejmě zase nevyšly předpovědi z pondělka, že ve středu bude pršet a bouřit na celém území, tak jsem si vzpomněl, že jsem cca před rokem 1986 viděl "na Vídni" (tak se tu na JM říkalo rakouské TV) film, ve které nejspíš indiány trápilo sucho. Jejich šaman byl v přivolávání deště tak dlouho neúspěšný, až ho nakonec zapíchli, když ležel v hamace. Byl tam záběr, jak z hamaky kape krev a krátce na to se konečně rozpršelo.
Já samozřejmě nechci tvrdit, že za sucho na JM mohou meteorologové a že by pomohlo vybrat z jejich řad nějakou oběť bohům, ale nevzpomenete si někdo, co to bylo za film?
(Už jsem se tu na to kdysi neúspěšně ptal, ale zkouším štěstí znovu.
Mimochodem, ptal jsem se dnes na toto AI na Googlu a našla mi postupně několik odpovídajících fimů, u kterých mi barvitě popsala děj, ale když jsem ty fimy hledal, nenašel jsem je. AI se následně omluvila a přiznala, že si je vymyslela, či halucinovala.
Když jsem se před časem na toto téma s AI bavil, tak mi řekla, že je to proto, že její trenéři kladně bodují jakékoli odpovědi a servilní chování a netolerují neuctivé odpovědi a odpověď "nevím". Tak asi tak.
)
Ještě trochu mimo pro pobavení, zeptal jsem se Google AI, kam mám vyhodit polykarbonát. Odpověd byla, že do žlutého kontejneru, že se skvěle recykluje. Na další dotaz, jestli polykarbonát opravdu patří do žlutého kontejneru, mi odpověděla, že rozhodně ne.
Je to nějaký rozbitý. "Já bych všechny ty umělý inteligence zakázala." ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.