Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vracení štáv do jicnu

Od: lubos

Dobrý den. Před snídaní užívám tablety Pantoprazole. Již více nocí mne obtěžuje opět vracení štáv do jícnu. Co si koupit v lékárně abych odstraníl problém? Poslední tabletu z tablet na předpis beru v 18hod. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

korinek
hodnocení

1x
Zkuste spíše vyzkoumat co z jídelníčku vám to způsobuje. Mě třeba alkohol. Po týdnu zkoušejte vysadit to co běžně konzumujete/pijete.
Pokud nemáte nějaký hlubší zdravotní problém, většinou to úplně stačí :)

pb®
hodnocení

0x

Zkuste neužívat omeprazol ráno ale pře spaním, tak mi to na reflux doporučila lékařka na gastroenterologii. Případně jednu tabletu ráno a druhou večer, než obtíže odezní. Dále pak upravit jídělníček a zvážit fyzioterapii, reflux se dá cvičením zmírnit/odstranit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]