Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám jednu otázku, u které potřebuji znát odpověď.
Zkrátka mám teďka dilema mezi prací u policie a mezi hokejem. Volal mi totiž nějaký náborář a říkal mi, že to prý nejde stíhat. Že buď budu policajt se vším všudy, nebo hokejista. Ale že nemůžu být obojí. Že prý u policie pracuje mnoho bývalých hokejistů a fotbalistů, a to klidně i z extraligy, ale všichni to dělají po kariéře. Zároveň ale řekl, že pár policajtů mají, kteří hrají zároveň hokej na stejné úrovni, co bych hrál já teď. Hraji v Krajském přeboru, což je amatérská soutěž, i když s vysokou kvalitou. Tréninky jsou tam 3-5x týdně + 1-2 zápasy za týden. Tak by mě zajímalo, jestli je možné to stíhat? Právě jsem odmaturoval, je mi 19.
Tak děkuju moc za odpověď, zřejmě mi to hodně pomůže v rozhodování, čemu dám přednost (nebo jestli zkusím dočasně obojí).
2x
1x
Nwn jak hokej a služba v PČR nebo u MP (OP). Popíši zkušenost bratrance.
Bratranec před mnoha lety kdy jej od MP v PV propustili při reorganizaci, hledal kde by skloubil svého "koně" (balónové létání) a práci. Nakonec naše,l ale podmínkou bylo stěhování. Novou práci-zaměstnání našel u MP v Praze kde to pro něj fungovalo-funguje skvěle (už pár let, jsme se neviděli a zprávy mám jen občasné od sestry). Slouží 24, pak má 48 volno.Ale pro hokej a tréniky na něj asi to nebude také to pravé ořechové!
0x
0x
V podstatě žádný běžný zaměstnanecký poměr nejde se sportem na vyšší úrovni dohromady, u kolektivního sportu se společnými tréninky a zápasy ještě tím hůře.
Tréninky 3-5x týdně s pevně danými časy, plus zápasy...U PČR bych předpokládal mimo běžnou pracovní dobu i nějaké služby atd.
Kdybyste rekreačně běhal maratony, pak by se trénink i závody takový problém nebyl, tam už si to prostě individuálně přizpůsobíte.
Kraj už se opravdu v hokeji hraje na slušné úrovni, a i když jsem viděl na vlastní oči třeba okresní přebor, byl jsem také úrovní překvapen (ale tam už opravdu všichni normálně pracují).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.