Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze i přes léto získat rybářský lístek?

Od: karosar®

Ahoj, mohu v těchto měsících získat rybářský lístek? Volal jsem na dvě pobočky rybářského svazu a vždy mi řekli, že lístek mohu získat pouze v zimních měsících a že přes léto vůbec nefungují. Je to takto na všech pobočkách rybářského svazu? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tm
hodnocení

0x
Rybářský lístek se vydává 12 měsíců v roce. Na větších úřadech zpravidla odbor životního prostředí, na menších se musíte poptat, kdo má na starosti.
lubos

Rybář nejsem,ale nebude rozdíl mezi získáním a vydáváním?

tm
Rybářský lístek se pouze vydává

Pokud jde o prvni rybarsky listek tak tem mu urad vyda az po splneni testu. Na test se musi stat clenem v nejake mistni rybarske organizaci (coz neni urad) a domluvit se na terminu testu a to u nejakych zvlast tech mensich muze byt problem o kterem se zminuje.

tm
U rybářů získat osvědčení, členem být nemusí, pak na úřad pro lístek. Tak
Budiž členem být nemusí, moje chyba špatné jsem pochopil popis. Nicméně pořád platí že musí nejdříve splnit test (pokud jde o první lístek žadatele) a ten si organizace určují sami kdy chtějí a to může být klidně každý měsíc a nebo jednou za rok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]