Nejste přihlášen/a.
2x
No ale jinak chválím že chcete přestat.
I když to je jen takový prázdninový výkřik.
0x
Dobrý den, není to nic nového. Jde o to, že čím menší balení (a tudíž levnější, prodávanější), tím menší kousky tabáku obsahuje (až tabákový prach smetený z podlahy ve fabrice
) a ty rychleji vyschnou (ještě před zabalením ve fabrice). Když si koupíte rovnou největší balení tabáku (a nejdražší, nejméně prodávané), tak tam najdete fajnový tabák krájený na stroužky a příjemně vlhký. Samozřejmě si zkontrolujte na obalu, jestli není tabák starý. Ten trik se šlupkou od jablka/kouskem jablka na hodně suchý tabák už nefunguje, ale do nového/vlhkého to můžete zkusit jako údržbu vlhkosti. Zdravím!
Že jsou ve větším balení tabáku větší kousky tabáku není pravda.Kupuji menší i větší balení a velikostně od stejné značky tabáku stejné.
Kde je na malém balení tabáku uvedeno datum balení nebo jak je tabák starý? - nenašel jsem
Trik s jablkem funguje pořád. - používám
Prach smetený z podlahy se tam určitě nedává(zbytečný smajlík-ten tu hloupost nezachrání.To je jako stejná blbost jako je mletí potkanů do salámů.
Dneska však už kouřím zřídka tak to moc nesleduju a krabičku mám na 2-3 měsíce.
lukys - je to tak. Z prachu v ruce neubalíte (nebo, než přiložíte k ústům, část tabákového prachu zase vysypete).
ben: Stále jste neodpověděl na otázku - Kde je na malém balení tabáku uvedeno datum balení nebo jak je tabák starý?
Nevíte? Nikde.Ani na cigaretách.
Hlavně když po druhých odpovědi ,,nenápadně,,vyžadujete.Ale už jsem si to Vaše chování vyhodnotil sám.V této debatě končím.Neumíte odpovídat na položené otázky a píšete nesmyslné odpovědi a poskytujete špatné rady.Nazdar.
ben: hlouposti o dešifrování data výroby nebo spotřeby jsou správně adminem smazány. - žádné datum tam není ani po dešifrování - jsem to zkoušel
ben® 04.07.26 - 09:03 ...Samozřejmě si zkontrolujte na obalu, jestli není tabák starý...
Tak znovu - kde to tam najdu? Ani na cigaretách to není uvedeno ! asi kouříte něco jiného(doutníky nebo fajku?)
Něco jiného je asi např. žvýkací tabák nebo asi ty elektrocigrovibro s párou kolem huby a smrdí jak rok nemytá kravka a v mozku má vypatláno jak je IN a kroužek v nose.Ale těmto asi bude datum jedno i u jogurtu s loupákem z Lidlu apod...-hlavně levně koupit.
PS:Chtěl jsem skončit.Musel jsem.Omlouvám se ![]()
martinkubr
05.07.26 21:57
Já si stejně vždycky předsavuju hromadu tabáku a z jedný strany kopy dělají markty a z druhý strany hromady dělají marlboro. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.