Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svatba pocity

Od: elizabeth
Zdravím, teď to píšu hlavně pro ty, co mají už svatbu za sebou. Objevil se u někoho posvatební splín? Že nevyšlo všechno jak chtěl, že to měl udělat tak a to jinak a že si tu svatbu v závěru ani tolik neužil protože pořád něco řešil a nemohl vypnout z role organizátora, matky a být prostě jenom nevěsta kolem které se točí den.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, ano, já měl podobné pocity hned dvakrát, kdy jsem (jako zadavatel/organizátor) měl dojem, že ne zcela nejlépe proběhly pohřební ceremoniály, takže u svatby to nebude o moc jiné. Zkrátka, můžete se připravovat, můžete si to domluvit vše do detailu s pohřební/svatební službou, ale z výsledku není dobrý dojem (a reklamovat už nemá význam, když je po). Takže, tento problém/jev je obecný a zná ho každý zadavatel/organizátor jakékoliv akce. Zdravím!

olin
hodnocení

1x

Z popisu mi vychází, že jste si vybrala tu nejtěžší roli, roli organizátora. Mohla jste to hodit na někoho jiného.. Někdy je lepší jen něco málo zorganizovat dopředu a ostatní nechat plynout podle situace

hodnocení

0x

Dneska už existují různé svatební agentury, které zařídí úplně všechno. Obřad, kytice, hostinu, hudbu, sestaví menu, auta, oznámení...prostě Vy jen vyslovujete své požadavky a souhlasíte /nebo ne/. . Ale není to levná záležitost. Organizovat však svatbu sám není snadné.

Vdávala jsem se jen jednou, v roce 1975, obřad v Chrámu sv. Barbory v Kutné Hoře, hostina v pěkném hotelu. Nebylo nás mnoho, asi 25-30 lidí. Ale bylo všechno pěkné, bylo veselo, ale nikdo se neopil, neudělal ostudu. Dokonce mě tehdy mí 2 bratranci unesli. Dneska by se jim to už nepovedlo. Ale oni už stejně nejsou ani jeden mezi živými. Jaga.

id
hodnocení

0x
Nezoufejte, podruhé to bude fajn. První svatba byla škrobená, samé starosti a byla jsem ráda, že 30.lidí se rozjelo domů. Druhá jen v 8 lidech, oběd v fajn restauraci, šaty mě překážely. Po 2 hodinách jsme přijeli všichni k nám, převlékli se do sportovního a šup do pronajaté kuželny. Krásně nám nachystali stoly, pekli kuřata, udírna šlapala a čepovalo se vše na co jsme měli chuť. Hráli jsme do 1 v noci. Unaveni jsme spojeně šli spát. Ráno společně posnídali vše co zbylo z hostiny. Ještě všichni si odvezli výslužku čehokoliv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]