Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vnučka nás zve na promoci, je to koncem července a asi bude vedro. Děd se v obleku upeče a já letní jednobarevné zatím nemám. Díky za typ.![]()
Já vzpomínám, jestli jsem vloni na Kanárech měl sako. Myslím že jsem měl jen košili a kravatu, kravatu asi jen na svoji prezentaci, jinak jsem spíš chodil civilně. Ale asi jsem měl i dlouhé kalhoty. (Zcela ideální je když nijak nevyčumuju a byli tam lidi opravdu v obleku, ale i v něčem, co má k obleku daleko, džíny bych si na takovou akci nevzal.)
Jenomže na Tenerife neni zase až takové vedro. Aspoň ne na severu, kde se nachází univerzita. Na jihu je možná teplejc.
2x
2x
Jakékoliv letní šaty a decentní, světlé doplňky k tomu. Šaty barevné, je léto, není to ples. A také, kapesník sebou, je to nádherná chvíle.
Mohu vzpomínku? Když promoval můj muž a sliboval, dcerka, necelé 3 roky, stála na židli vedle mě. Do ticha zazněl její hlásek: Jééé, nás tatííínek.
A bylo po důstojnosti!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.