Nejste přihlášen/a.
Bratr jede na návštěvu do Prahy.Z Hlavního nádraží chce jet taxíkem.Mohl byste někdo prosím doporučit nějaké s kterým máte dobrou zkušenost.Děkuji.
1x
0x
Možná dotyčný přijede právě v noci a necítí se na noční mhd, čemuž se nedivím.
Také může cestovat bez smrtfounu.
"se nemůže ztratit" - Radil jsem jedné Jihoameričance, která i s mapou v mobilu nepoznala, že jede z centra místo do centra... kdybych nezažil, neuvěřím.
Taximafie operují jen na určitých místech v centru.
Já se k malému bloudění přiznám. Jela jsem tramvají s jedním přestupem. Sice mi bylo doporučeno, na kterou ulici mám z podchodu vystoupit, ale už tam jsem se při hledání správného východu zamotala a ztratila přehled o přibližném směru cesty. Slunce nesvítilo, tak jsem nepoznala, kde je asi tak východ a západ a na kterou stranu se mám další tramvají vydat. Nejsem cizinka, doptala jsem se. Nebyl to pěkný zážitek, tak se mi to tedˇ vybavilo.
0x
My jezdíme v případě potřeby s AAA taxi, zrovna tento týden potřeboval být manžel na scinti v 7.00 ve Vysočanech. Vždy vše klapne, bez problémů, cena se mi nezdá přehnaná.
Navíc je potřeba si zjistit u MHD výluky, např. metro C bude mít od 4.7-10.7 v části výluku, takže pro mimopražské, kteří se dobře neorientují, to může být komplikace. novinky.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.