Nejste přihlášen/a.
3x
Že se sluší říci: "Dobrý den, stala se mi taková věc. ... " -> pozdravit.
Co na to říci? Nebyl jsem tam. Chtělo by to verzi ještě hospodské, štamgastů a případně dalších, aby se zjistilo, kde je pravda.
Na nádražích jsou automaty na nápoje. Nechápu, proč si berete Colu do kelímku a ještě k tomu do vlaku, kde se snadno kelímek rozlije.
Dále, proč to řešíte? Není to jedno? Ty lidi už asi nikdy neuvidíte.
A proč s tím prudíte nás? To už vůbec nechápu takovou malicherností.
Dejte si studený nápoj doma pěkně v klidu a přeji dobrou a ničím nerušenou noc.
Zapomeňte na to ![]()
Hele beare, když tě dotaz "prudí" tak proč k tomu píšeš takový elaborát? Svými domněnkami a nevyžádanými radami jsi paní velmi pomohl.
2x
Dúležité je, posat podobný zážitek v recenzi - jak na Google maps, tak na Mapy.com. Spousta lidí (já také) kteří restaurace a penziony navštěvují to ocení a podobné hospodě se vyhnou
No to pozor - já díky své profesi mám sježděno mnoho hospod a zdaleka ne všechny nádražky jsou zaplivané 5 cenové. Proto zdůrazňuji ty recenze, protože ty jsou v takové situaci slušným vodítkem
2x
1) Hospodská točí nápoje (je irelevantní jaké) pro zákazníky před vámi.
2) Přijdete za hospodskou, požadáte o limonádu do kelímku.
3) Hospodská vás upozorní, že již připravuje nápoje pro lidi před vámi a že musíte počkat.
4) Znovu žádáte o limonádu. (Vaše chyba, co jste napoprvé nepochopila?)
5) Hospodská se naštve, že předbíháte. (Má pravdu, působíte jako namyšlená, arogantní osoba, ale řvát nemusela - její chyba, měla by se zákazníky jednat slušně.)
.
Nikdo z nás tam nebyl, ale podle toho, jak událost proběhla (lidé,co si stěžují na druhé, často nějaké info zatají, ale i kdyby ne), tak si můžete s paní hospodskou podat ruce. Obě jste se chovaly nevhodně. Konec zvonec.
1x
I kdyby měla hospodská pravdu, že jste se snažila někoho předběhnout, nesmí ztropit scénu a řvát na vás. Evidentně se jedná o osobu, která by se měla věnovat něčemu jinému než práci s lidmi. Na vašem místě bych si zjistil, kde všude lze zanechat recenzi na restaurace, a také bych zjistil kontakt na majitele restaurace a napsal mu mejl. Pravděpodobně to nebude mít velký efekt, ale aspoň budete mít dobrý pocit, že jste něco udělala na svoji obranu.
0x
Ať tak nebo tak, moc si z toho nedělejte (názory/útoky hlupáků/hulvátů neberte vůbec vážně), hlavně, že jste odtamtud nakonec vyšla, relativně vzato, bez úhony.
doplněno 27.06.26 22:32: I když chyba byla částečně i na vaší straně - poznámka o předbíhání byla zcela legitimní.
0x
Takže hospodská má roztočených 10 piv (takže plné ruce práce). Přijdete vy a opakovaně se dožadujete přednostní obsluhy (je lhostejné, o jaké zboží šlo). Ti, co přišli před Vámi přece můžou počkat, že. A když po Vás přijde někdo další (a další...), který bude chtít přednostní obsluhu, první zákazníci se tak nemusí svého piva vůbec dočkat. ![]()
Nebyl jsem u toho, křičet na Vás hospodská určitě neměla (co si vlastně mám představit pod "křikem"?). Ale je otázka jestli jste jí svým neústupným chováním (nepíšu arogantním) nevyprovokovala.
doplněno 28.06.26 11:27:
Každopádně bych chtěl mít Vaše starosti a rothschildovi peníze
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.