Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám kyptoměnu, nemohu s ní níc dělat...a ona nám nějak vyskočila.. Od správců na stránkách provozovatele www.Anycoin.cz nesdostávám odpověději.
Problém: docela rychle provozovatele nahlásili, že tato měna na jejich stánkách se ukončí, za pár dnů se tak skutečně stalo, já ji neprodal...A ted mi tam ta měna na účtu leží...a já sní nemohu hnout..přesunout...prodat..
Teď se hodnota měny rapidně zvýšila.
Opravdu nejde něco dělat? právně..fyzicky? Přesunutí do virtuální peněženky...co já vím...
Jsou to pro mě peníze..
děkuji za případné rady, pomoc...děkuji.
0x
Souvisí to s tím, že Anycoin pravidelně ukončuje podporu kryptoměn, o které je malý zájem nebo mají nízkou likviditu. TEER nikdy nepatřil mezi významné kryptoměny. Je to spíš okrajový projekt s velmi malým objemem obchodů, proto byl jedním z tokenů, které byly z nabídky Anycoin odstraněny, přičemž uživatelé měli určitou dobu na prodej nebo převod do vlastní peněženky.
Je rozdíl, jestli Anycoin zablokoval možnost výběru dříve, než to avizoval, to by byl důvod ke stížnosti.
Pravděpodobnější je ale že jsi pouze nestihl využít oznámené období pro výběr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.