Nejste přihlášen/a.
0x
Pokud je mi známo, tak výpověď ze strany zaměstnavatele musí být písemná a musí v ní být uveden důvod podle zákoníku práce. Já jsem kdysi byl v podobné situaci, jednoho dne mi nečekaně oznámil šéf, že mi dává výpověď z důvodu nadbytečnosti, což byl nesmysl, protože práce jsem měl až nad hlavu, krátce předtím jsem s ním a s přímým vedoucím sepisoval plán, co vše je potřeba udělat v příštích letech. On mi pravý důvod nechtěl říci, pouze navrhnul, že můžeme uzavřít dohodu, že odejdu ihned a vyplatí mi další odstupné navíc proti běžnému nároku. Přemýšlel jsem, jak postupovat a nakonec jsem se rozhodl, že nemám chuť pracovat někde, kde mě nechtějí a čekat nějaké naschvály. Navrhnul jsem jim, že přistoupím na dohodu, když mi kromě odstupného vyplatí i roční prémie a proplatí 5 týdnů dovolené. Trval jsem na tom, že v dohodě bude uveden důvod nadbytečnost, abych neměl problémy na ÚP. Tak jsme to provedli a myslím, že to bylo oboustranně nejlepší řešení. Pravý důvod výpovědi jsem se nikdy nedozvěděl. Soudit se s nimi se mi taky nechtělo.
0x
Pokud něco podepsala tak to byla písemná výpověď a ne ústní a taky bych se vsadil, že důvod v písemné výpovědi byl jiný než co si řekli ústně .
Co se týká vás tak pokud se vám tam nelíbí a nabízí odstupné tak bych to bral než si to rozmyslí. Samozřejmě pokud se vám jejich postup nelíbí tak se můžete 10 let soudit. Stojí vám to za ty nervy?
0x
Tak to vypadá, jako byste nadbytečná, či minimálně nahraditelná byla.
Formálně jste v právu, reálně jsme to každý, kdo má děcka zažili, zaměstnavatel není charita, museli jsme to lepit přes babičky, dovolené, střídat se, prostě jak to šlo. Ty zákony jsou ještě z dob socíku, kdy se nic moc nedělo, když z osmi ženských byly tři na OČR, už se s tím zpravidla počítalo při pracovním vytížení a zastupitelnosti. Ovšem je jiná doba, už ani ve státních institucích to není taková pohoda. Lidi vyházeli, takže když manželčina kolegyně jde na OČR, manželka v práci padá na hubu. Nevím, co děláte, ale na všech postech toto dnes možné není. Dneska snad jedině se nechat zaměsnat v nějaké "nepolitické neziskovce", mám tam dvě známé a jsou nadšené. tam ten socík a pohodu zase mají.
No, napadlo mne něco podobného.
Co znám já soukromé firmy, tak pokud někdo absentuje delší dobu (jako ano, den dva se přežijí v pohodě, ale nesmí to být týden co týden), těžko za něj někdo práci udělá, natož že jí udělá "v pohodě".
0x
Odstupné + nějaký měsíc na pracáku a mezitím si najít jinou práci, to by se nedalo? Vždycky se najde cesta, když se chce.
To mi připomělo mou zkušenost:
Po 89. se mě chtěla soudružka vedoucí zbavit, protože jsem vedl ´odboj´. Zavolali si mě do kanclu ať podepíšu výpověď z důvodu hrubého porušení bezpečnosti práce. Jenomže pár měsíců předtím mě přeřadili na jiné pracoviště a tam jsem bezpečnost nepodepsal a nikdy mě s ní neseznámili. Tak jsem jim to tam na tu výpověď napsal. Rudá vzteky to roztrhala a asi 2 měsíce se mě snažili dostat na alkohol /nepiju/, pozdní příchody atd. Neměli šanci, tak mi dali výpověď z nadbytečnosti a na mou pozici hned vzali někoho jiného. A to bylo moje štěstí, protože jsem si pak našel práci která mě dobře živila a hlavně mě bavila. A za pár měsíců přišly ty vlny výpovědí a už nikde nebrali.
0x
0x
Bud zustante, nebo vemte dohodu, nebo sepiste zalobu.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.