Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít prodejnu?

Od: babajaga®

Dobrý den,

řeším problém. Potřebuji poslat zboží k reklamaci. Paní mi napsala, že mám zboží donést do některé z jejich prodejen. Jedná se o Seven Sport s r.o. - inSPORTline.

Na netu jsem si našla pouze 4 prodejny: Praha, Brno, Ostrava a Vítkov u Opavy. Všechny jsou pro mě z ruky. Když jsem paní z oddělení reklamace napsala, jak to mám řešit dál, už mi neodpověděla. Vyhovovala by mi prodejna v Pardubicích, či Hradci Králové. Ale nemohu nic najít.

Nevíte, prosím, zda v některém z těchto 2 měst prodejna inSPORTline je? Děkuji - Jaga.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

1x
Zdravím, podmínky hovoří jasně: zboží z e-shopu zaslat do 30-ti dní na Dělnickou 957 do Vítkova, viz:
insportline.cz/...
Mimochodem, seznámení s VOP a rekl. řádem má být věc ještě před nákupem. *hi*
Pěkný den.
trtr
Jo, bacha, rozlišovat vrácení, výměnu a reklamaci.

ja
hodnocení

0x
Je blbost donést osobně zboží k reklamaci, když to máte z ruky. Je třeba vyplnit reklamační on-line formulář a poslat doporučeně na uvedenou adresu. V případě uznání reklamace by vám měli vrátit i poštovné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]