Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Erekce spojená s močením

Od: mirahajsky
Dobrý den Poslední dobou se mi často stává,že když jdu v průběhu večera na záchod,tak když se vzbudim,tak...no jak to mam napsat?Prostě mam erekci a když jdu na záchod tak se prostě nemůžu vyčurat a musim třeba tak 3 minuty čekat,než to bude v takový fázi,kdy se můžu i pod tlakem vyčurat.Sny ve spánku nemam a nějakej sexuální maniak taky nejsem a myšlenky na to taky nemam.Je to prostě zvláštní,když se třeba ve 3 ráno probudim,že potřebuji na malou a kouka a stojí a nemůžu čůrat protože ho ohnout do mísy nemůžu a počkat až trochu vyměkne taky neni žádnej zážitek.Mam si zajít na čurologii nebo je to normální věc Jem podotýkám,že to neni každej de.Děkuji za rady a tipyl

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlochydesss
hodnocení

1x
Je to uplne normalni. Telo behem noci "kontroluje" funkcnost ruznych casti tela vcetne penisu. Nocni erekce je zcela prirozena a nezavisla na erotickych snech. Pokud vam to vadi, jedina rada: pit tekutiny idealne nejpozdeji 2 h pred spanim a prrd spanim se take vymocit. Mel byste vydrzet do rana, ovsem erekce si na vas pocka klodne i rano. Ranni erekce je mimo jine signalem spravne fungujiciho organu. Muzete byt v klidu

trtr
hodnocení

1x
Zdravím, jak padlo, plus ještě třeba "plný pytel". *smich*
bear

No hlavně, že se manželce nepos*al do postele, že *smich*

mirahaksky
hodnocení

To se mi michodem ,když o tom píšete taky povedlo,ale manželka nebyla naštěstí doma.Vychlastal sem vodku a do toho lár oiv a byl sem tam mimo,že sem nevědéljak sem se dostal do postele.Okolo 15:30 mě probudilo klepání.Se zbytkáčem sem šel otevřít a sdělila mi,že sem jim poblil balkon,že bych to mohl uklidit.Když sem si vzpoměl,že její manžel je asi o pul metru vyšší a má pracky jako lopaty...(Moje heslo zní:Slabšim ubližuj a silnějším se vyhenbej)Tak sem šel vytirat balkón Jenomže sem se vrátil,že zaspim alespoň 2 hoďky ,ale v posteli bylo nasráno,prptože sem v noci nešel na jajzlík.Musel sem se ve spánku do slova posrat!Smrdělo to kako ďas ale šlo to pod sprchu a do pračky.Ten flek sen zastřel prostěradlem a kdyby něco,tak to svedu na mojí ženu.
lubos

Si přečti co jsi napsal.Jsi asi zase nacamranej jak houba *pivo*

trtr
*smich*, to už se tlačí sémě do hlavy, proto ocas signalizuje anomálii.
bear
21.06.26 19:58

halamus
hodnocení

1x

Takzvaná ranní erekce je běžná při normální funkci organismu.
Že při erekci nejde močit, je také naprosto normální.
Jediné, co bude potřebné probrat s lékařem, je vaše potřeba močení, já bych doporučil napřed praktika, ten udělá základní vyšetření.
Odpovídám, coby laik.

lubos

...Že při erekci nejde močit, je také naprosto normální...

Nesouhlasím.I při ztopoření se dá močit.Ale nastojáka.A když se vymočí,tak jde úd většinou dolů a může začít znovu.Doporučuji ale potom dojít až k vyvrcholení.Někdy se někomu může stát,že ho začnou bolet varlata.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, věk=? Jinak erekce ve spánku (i jako reakce na plný močový měchýř) je snad normální. Zkrátka stačí chvilku počkat a ono to půjde i bez tlačení (někdo se vyčůrá i s tvrdým). Zdravím!

doplněno 21.06.26 14:23:

mirahajsky - zeptal jste se internetu a on odpovídá. Jestli nejste spokojený s odezvou, tak běžte za doktorem (s ním asi moc diskutovat nebudete).

mirahaksky
hodnocení

Jo s tvrdým sem to párkrát zkoušel do sprchovýho kouta a vůbec to nedopadlo dobře.Vůbec to nešlo a bylo to opravdu hodně nepříjemný protože sem čůral čůrkem a ten tlak když se člověk nemůže vyčůrat normálně pod plným proudem je opravdu frustrující a pochcal sem si celej kout a manželka mi pak druhý den ráno vynadala že je to cítit protože sem byl tak ospalej,že sem to ani nesplách sprchou a odebral jsem se ke spánku Naštěstí to neni každej den ale když to přijde tak mě to kolikrát zaráží,že je toto možné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]