Nejste přihlášen/a.
Zmizela mi kolonka smazat účtenku. Nechci je schovávat. Ubírají data nebo ne. Fekuji6.
0x
Já tam položku Smazat účtenku mám. Android, verze 7.1.2, aktualizace 27.5. Zkuste posunout obsah nahoru až na doraz. Je možné, že ji máte schovanou pod spodním okrajem. Jsou na serveru Alberta. V telefonu paměť nezabírají. Myslím, že je škoda je mazat. Mohou se hodit třeba při reklamaci nebo pro srovnání cen za čas.
0x
Mám, je to děs běs, pomalá, ztrácí se mi registrace, furt chce aktualizovat a přitom jediný co chci podělaný čárový kód , abych mohl mít slevu.
Sice se snažím točit jeden zmražený čárový kód jak dlouho to jde, ale prostě pak najednou mě obestoupí ochranka, že mám prý neplatnou kartičku a odvedou mě k pokladně v poutech abych si zařídil novou .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.