Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo má aplikaci Můj Albert?

Od: aja1946®

Zmizela mi kolonka smazat účtenku. Nechci je schovávat. Ubírají data nebo ne. Fekuji6.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav
hodnocení

0x

Já jí tam mám a funguje

halamus

Nemusíte mít stejnou verzi, záleží na tom, jak kdo své apky v mobilu aktualisuje.

jezek122
hodnocení

0x

Kolonka Smazat účtenku tam pořád je, jen ji nemusíte mít ve stejné verzi aplikace. Záleží na tom, jak často se aplikace aktualizuje. Účtenky vám data téměř neubírají – jsou uložené hlavně na účtu, ne v telefonu.

hodnocení

0x

Já tam položku Smazat účtenku mám. Android, verze 7.1.2, aktualizace 27.5. Zkuste posunout obsah nahoru až na doraz. Je možné, že ji máte schovanou pod spodním okrajem. Jsou na serveru Alberta. V telefonu paměť nezabírají. Myslím, že je škoda je mazat. Mohou se hodit třeba při reklamaci nebo pro srovnání cen za čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]