Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký kupujete rybí tuk?

Od: tm
Kdo kupuje a konzumuje - jaký rybí tuk, aby v něm byl vysoký podíl omega 3? Dřív jsem kupoval bobule wallmark, ale ty přestali vyrábět. Loni jsem koupil mollers sirup, protože ten má omega 3 taky poměrně dost (sice méně než wallmark). Chystám se objednat dávku na rok, tak jestli nevíte někdo o nějakém produktu, který by byl účinný více než mollers? Děkuji za tipy

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ryby mám rád, ale rybí tuk ani náhodou a různé "doplňky" stravy taky nepotřebuju.
tm
hodnocení

Děkuji za informace))

111®
hodnocení

1x

Nejlépe poradí lékárník. Ale je třeba si připlatit. Levným nebude ta správná volba.

hodnocení

0x

Pro lidské potřeby je ideální lidská strava s obsahem omega3, a tedy hlavně tučné mořské ryby.

Za ty peníze, co dáte za pilule, se můžete krmit kvalitní rybou 3x týdenně, což je mimochodem doporučené množství ryb v jídelníčku dospělé osoby.

Pokud ovšem odmítáte člověku přirozenou stravu a stejně se chcete spoléhat na pilule, ptejte se na zdroj oleje. Ten by měl být ideálně z MALÝCH mořských ryb (nejčastěji ančovička, sadinka).

Velké mořské ryby (tuňák) mohou obsahovat vyšší podíl těžkých kovů a rezidua ůzných nežádoucích nečistot. Velká ryba žije déle a víc to do většího těla, hlavně oleje, natáhne.

Mořské ryby se krmí mořskými řasami a právě tyto řasy jsou primárním zdrojem omega 3 MK. Seženete i veganské omegy právě z řas. To je taky volba.

Loučím se ovšem s doporučením konzumovat člověku přirozenou stravu, což pilule nejsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]