Nejste přihlášen/a.
3x
Na festivalu v Praze jsem sice nikdy nebyla, ale říká se: "V Praze je blaze, ale draze." Proto raději víc. Bude to trvat jen jeden den? Takže jídlo, pití, vstupné a také mít peníze na dopravu zpátky domů.
Záleží na tom, jak velký jste jedlík a jak velký jste piják. Raději si vezměte víc, pokud Vám je tam nikdo neukradne, tak zbytek zase přivezete domů. Na ten 1 den bych si brala tak 3 - 4 tisíce, bude tam jistě draze. A dobře si je hlídala. A co zbyde, z toho bych měla radost, že jsem ušetřila. Jaga.
To opravdu nemyslím. Uvažovala jsem, že akce je jednodenní, ráno tam a večer domů. S noclehem by to bylo, samozřejmě, daleko nákladnější.
Já sice dokážu vzít karimatku, spacák a celtu, ale v Praze by mi to asi jen tak lehce neprošlo. Co lze v pohodě zvládnout kolem Sázavy, nelze zvládnout v Praze. Jaga.
1x
O degustačním pivu nic nevím. Vím pouze o objemech 3 nebo 5 deci.
Sklenici si můžete vzít svou nebo si za 100 Kč koupit jejich sklo na památku.
Vstupné není.
Je to náplavka, takže počítat s cenami od 80 Kč za 0,5 l až do nekonečna. Jídlo porce kolem 250 Kč (standardní cena za chod v metropolích EU).
Počítejte s tím, že akce na náplavce jsou primárně TURISTICKÉ a s turisty se dělá co? Turisti se oškubávají.
Pokud hledáte "férovější" beerfesty, už jste zmeškala Parukářku, Karlín, Břevnovský klášter i pár dalších. Moc jich už v Praze letos nebude, takže je co dohánět.
Hezký den a příjemnou zábavu na akci.
@ h0nz490®
Zde ovšem není řeč o pivních festivalech, ale o jednom konkrétním festivalu, na kterém se čepuje do 0,3 sklenic/džbánků.
Tudíž pokud akci neznáte a slečně poradit nedovede, doporučuji nezaplevelovat diskusi nerelevantními, resp. nulovými informacemi.
Podrobně o akci ZDE - facebook.com/...
Slečna se tam dočte o všem a nemusí se zde brodit absolutně zavádějícími a konspiračními komentáři lidí, co nevědí, o čem je vůbec debata.
Pŕeji hezký den.
0x
Dobrý den, důležité info je viz odkaz. Vstup je zdarma a pivo se čepuje do skla vlastního/přineseného (čímž ušetříte) nebo tam zakoupeného. Finančně to záleží na tom, kolik piva vypijete, jídla sníte a (zbytných) suvenýrů zakoupíte. Možná, tak taková tisícovka (v menších bankovkách, aby nebyl problém s vracením peněz u stánků) by mohla stačit + bankovní karta (pokud tam bude možnost ji při placení použít nebo využít v případě velké žízně i k výběru další hotovosti nejbližší bankomat). Zdravím!
P.S. Předpokládám, že jste mladé děvče a nealkoholička.
doplněno 17.06.26 10:57:
anonymka - až se (snad v pořádku) vrátíte z té pivní taškařice (a až se z toho vyspíte), tak nám tady napište, kolik piv jste, ve třiceti stupňovém dusnu, pod spalujícím sluníčkem a na rozpálené dlažbě náplavky, dala a jestli jste zvracela
.
0x
Hm, já bych to nechal a na osobu co tě bude doprovázet. Někdo kdo se musí ptát na internetu kolik si má vzít peněz na zábavu by fakt neměl sám chodit po ulici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.