Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za místo? Praha

Od: anci
Narazila jsem na Facebooku na nějakou aplikaci co v Praze a tohle místo ubec nevím kde by mohlo být Děkuji
Co je to za místo? Praha

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, je to Praha a foceno v zahradní restauraci na Letné (vpravo je např. vidět Národní divadlo a ta věž uprostřed by měla být Staroměstská radnice). Zdravím!

doplněno 16.06.26 20:29:

A ještě kostel v Praze v Holešovicích na obrázku vlevo (jaký ani Brno nemá ): pamatkovykatalog.cz/...

doplněno 16.06.26 20:54:

Oprava. Jak zde uvádí kolega, tak ten kostel je skutečně Týnský chrám. Na věci to jinak nic nemění - je to naše krásná Praha.

anci
hodnocení

A jo Národního jsem si nevšimla:)
mll

Ty stavby jsou opravdu výrazné, takže podle nich se to najde relativně snadno. Neni to jako když jsou na fotce 3 panelály a jedno pole a v dálce nějaká věžička. Taková otázka už tu taky někdy byla.

ben®

mll - mě mrzí, že jsem se seknul s tím kostelem. Když už jsem určil Národní divadlo a Staroměstskou radnici (její věž), tak jsem musel vědět, že Týnský chrám je přeci hned vedle. Přesto jsem se seknul, protože jsem si až následně uvědomil, že jsem ho vlastně nikdy neviděl z boku, ale vždy jen čelně z náměstí (navíc mám dojem, že je po opravě, protože má nějak světlejší fasádu, která byla dříve umouněná).

anci
hodnocení

Mrknu na to :) dole prý komentář že to je Brno ale aplikace je na Prahu :)
halamus

Dal jsem obrázek do google lens a potvrzuji, výhled je natolik jedinečný, že pravděpodonost záměny je velice blízká nule.

Na snímku mimo jiné Týnský chrám a Staroměstská radnice.

hodnocení

0x

Mno... Tak to je dokonale utajené místo *zmateny*. To může být všude a nikde. Nebyla by fotka ;)?

anci
16.06.26 19:50
hodnocení

Pardon :)

jezek122
hodnocení

0x

Tohle není Praha, ale Brno — Letná u Střeláku, výhled na Petrov.

Vy máte v Brně Týnský chrám a Národní divadlo? *sok*

km
mll

A nebude to rovnou Budapešť nebo třeba Vídeň *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]