Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Celaskon pred lekarskymi odbery

Od: jenjdukolem

Ahoj,

byl jsem na odberech v ramci lekarske preventivni prohlidky a doslo mi, ze jsem asi udelal chybu a nebyl uplne na lacno. Dal jsem si totiz sumak Celaskon. Pak odbery moci a krve... Uvazuju, jak moc to muze ovlivnit vysledky, ale asi bych jim to mel zavolat. Nebo co myslite?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mm*
hodnocení

3x

"Na lačno" znamená hlavně žádné sacharidy, aby nebyla zkreslená glykemie.

Ten nepatrný krapet laktózy v tabletě šumivého Celaskonu nemá prakticky žádný vliv. Rozhodně ne takový, aby výsledek posunul z "normálu" do varovných hodnot.

Slyšel jsem, že ho lidi berou před odběrem, aby snížili cukr, nevím zda je to pravda.

hodnocení

1x

Nevolat!
Případné vysvětlení si nechte pro svého praktika při probírání výsledků vašich odběrů při samotné preventivní prohlídce!

bear
hodnocení

0x

Hodnoty vitamínu C nikdo řešit nebude.

"Šumák" je v provedení 1000mg nebo 250mg. Ten menší se ani dle mě neukáže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]