Nejste přihlášen/a.
Dobry den
Chtela,bych pomoc od nekoho na tu to otazku,muj syn ma male vyrazky ktere svedi a nekdy z nich vyteka zluty hnis.
Davam mu alerid,ale yen moc nepomaha.Masti jsem taky zkosela co mi mamka poslal z Cech,ale tez zadna zmena.
Byla jsem u doktorka,jelikoz ted Ziji ve Svedsku a tady jsou doktori na nic...chtela bych poradit jestli nekdo nema podobne zkusenosti a nevi co na to nejaku mast dobrou..nebo neco jineho.
Dekuji za radu a pekny den
Monika
Tady jsem našla homeopatika, která jsou na neštovice. Z Vaší otázky není poznat, jestli je to dlouhodobé, nebo jestli se mu vyrážka vyrazila v nedávné době a hodně. Pokud ano, mohou to být ty neštovice.
Každopádně můžete zkusit tekutý pudr, problém ale je, že pokud by se chlapec zhoršil, tak zhoršíte lékaři práci s diagnosou.
Já měla vyrážku na obličeji - malé svědivé pupínky, potom to až bolelo a hnisalo - měla jsem impetigo - nemoc virového původu, léčena jsem byla antibiotiky..takže těžko říct, může to být různého původu, dnes jsem dokonce četla o alergii na chlad, která se projevuje rýmou a v horších případech vyrážkama..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.