Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nulové sebevědomí

Od: elizabeth* odpovědí: 12 změna:

Ahoj. Chtěla bych Vás moc poprosit o radu a pomoc.

Jsem dospělá, celkem rozumná holka (žádná namyšlená nanynka). Od malička jsem byla typické "ošklivé kačátko", což mi bohužel moji nejbližší neustále předhazovali. A asi v tom je můj kámen úrazu. Protože jsem o sobě od narození slyšela, že jsem moc krásy nepobrala, tak si to sama o sobě myslím stále. Přitom teď o mě každej tvrdí jak jsem hezká, ale já si připadám jako jedna z největších oblud v republice. Řeknete si asi, že "TA MÁ ALE PROBLÉMY", ale mě to trápí hlavně v hledání partnera. Chlapům se údajně moc líbím, tak v hledání zas tak velkej problém nemám, ale každej se se mnou rozejde jen proto, že se prostě nemám ani trochu ráda a neustále si myslím, že pro někoho nejsem dokonalá. Můj poslední kluk mi řekl, že dokavaď se nebudu mít sama alespoň trochu v lásce, tak se mnou nikdo nevydrží. Už jsem se dopracovala i k psychologovi, ale nijak moc mi to nepomohlo. Netušíte někdo, jak pracovat na zvýšení sebevědomí?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Vím, registruj se a kontaktuj mě vnitřní poštou. Mám soubor cvičení, která ti můžou pomoci.
Hezký den
ALe nahod alespon prvni lekci, at mame povedomi a kousek sebevedomi ;)
al bunda*

Dostaneš to mejlem - jsi holka?

mil®
Ale, já chci taky první lekci. Holka ale nejsem *frajer**hi*
al bunda*
Tedy pánové... Netušil jsem, že máte nulové sebevědomí... *smich*
no jo, ma to tak nekdo stesti :D
mj, tento avatar (co mas ted) se mi libi nejvic ;)
al bunda*
Jj. Nechám si ho.

hodnocení

0x
Tomuto problému se věnuje KOGNITIVNÍ TERAPIE - lze tedy informace vyhledat zadáním tohoto termínu do vyhledavače... Je jich tam opravdu mnoho.

jantar1*
hodnocení

0x
V první řadě musíš sama chtít něco změnit. Pokud nebudeš skutečně chtít, nikdo jiný s tebou nic nenadělá. Je to běh na dlouhou trať - ideální by bylo najít někoho, kdo by soustavně pracoval na zvyšování tvého seběvedomí a nevzdával to. Je pravdou, že člověk musí mít v první řadě rád sám sebe - pokud nemá rád sám sebe, němůže mít opravdu rád druhé. Není se čemu divit, že přítelové se s tebou rozešli - v naší spotřební společnosti se na opravách nepracuje - jednodušší je věc vyměnit. Doporučuju četbu z kategorie new age a ne jen tu - ale rozhodně ne žádné braky.
elizabeth*
hodnocení

Ahoj

Chci ti moc poděkovat za názor. Toho člověka už hledám dlouho a možná se mi v těchhle dnech ho daří nalézt. Je to chlap, který mě bere i s mojí vadou na psychice a můžu s ním mluvit zatím skoro o všem. Je to jen kamarád, tak se také před ním nesnažím tolik kontrolovat jako kdyby se snažil být potencionálním partnerem. Snad to vyjde. Děkuji ještě jednou

mcester*
hodnocení

0x
No po shlednutí odpovědí jsem došla k názoru že ty asi chceš aby se to změnilo ale neměla jsi moc štěstí aby jsi našla partnera který by ti ukázal že je jedno jestli jsi krásná kočka a nebo ošklivé káčátko ale že jsi bezva člověk a stojíš za to...pak bude už všechno nepodstatné..takže hodně štěstí;)

luuuucik*
hodnocení

0x
Kazdy je prece necim krasny a ty by sis mela najit neco co na sobe mas nejradsi a urcite najdes mnoho veci,staci se jenom zamyslet a zacit si trosku verit,ale urcite to zvladnes:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]