Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po umytí ve sprše teplou vodou mi není dobře

Od: myc
Ahoj,když se večer osprchuji,umyji ve sprše teplou vodou tak mi v noci není dobře,třeba i druhý den.Už to někdo zažil?Jestli to není nějaký zdravotní problém?
doplněno 29.05.26 21:10: Ale ne hned po sprše ale třeba až v noci nebo druhý den

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

1x

A kolik ti je?

Horká sprcha má vliv na cévy a tak mění hodnoty krevního tlaku.

Jaký máš tlak?

myc
hodnocení

tlak mám dobrý,ale psychika křehká
bear

Tak se zkus rozepsat, co myslíš pojmem "není mi dobře"?;)

hodnocení

0x

A když se umyješ ledovou vodu, tak ti špatně v noci a další den není? To jsi testoval(a), aby bylo jasné, že ti není dobře po teplé vodě ve sprše.

ppp
hodnocení

0x

Ja se vždy na závěr sprchuji studenou vodou a je mi dobře :)

Kdo to nezvládne, tak je cíťa, a má či bude mít dpoustu jiných nejen zdrabotních problémů...

Takže: sprchuj se studenou s dej vědět, zda pomohlo :/)

Pokud ne, tak je na místě zkoumat : radon ve vodě či jiné jedy :)

bear

Spíš se tedy zeptat, zda čerpá vodu z vlastní studny a nebo je připojen na městský vodovodní řad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]