Nejste přihlášen/a.
3x
Dobrý den, no, celá řada rockerů je holohlavých (např. pan Satriani), tak o vlasech to není - je to o životním stylu/názoru/muzice. Zdravím!
P.S. Paruka by to asi řešila a ani rodičům by to nevadilo?
2x
Když na nich trváte, tak asi nezbude nic jiného, než se obrnit trpělivostí a vydržet narážky rodiny. Násilím vás tam asi neodvedou. Správný metalista něco vydrží ![]()
Rodina si časem zvykne nebo sám změníte styl a účes změníte ![]()
0x
Nechápu proč tohle s někým řešíš. Nelíbí se mi, když někdo vykřikuje do světa: Jsem gay! Jsem věřící! Jsem lesba! Jsem metalista! Jsem rastafarian! Jsem ředitel zeměkoule!
Však buď! Každý jsme nějaký nebo nějaký bývalý. Je to každého niterní záležitost. Když tohle, co je jen jeho, jaký on je, vykřikuje do světa, aniž by se ho někdo ptal, nemůže se pak divit, že ostatní budou mít připomínky, které se mu nebudou líbit. Vůbec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.