Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat když si chci nechat dlouhé vlasy?

Od: anonym1234
Jsem metalista a jako spousta metalových legend si chci nechat narůst dlouhé vlasy, rodina je však striktně proti, co mám dělat? Jak jim to vysvětlit? Jak se vyhnout tomu aby mě nutili k barberovy?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

4x

Důležité je dospět, hlavně mentálně.

anonym1234
hodnocení

Moc nechápu co je tohle za radu, to jste jako proti? Pseudomoudrosti si prosím nechte.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, no, celá řada rockerů je holohlavých (např. pan Satriani), tak o vlasech to není - je to o životním stylu/názoru/muzice. Zdravím!

P.S. Paruka by to asi řešila a ani rodičům by to nevadilo?

anonym1234
hodnocení

Holohlavý nejsem a ani nebudu, o to se nebojím, jen prostě nechci mít krátké vlasy. Ale díky za radu!
kimir

Čím delší, tím lepší.

hodnocení

2x

Počkat na plnoletost a pak si dělejte co chcete.

hodnocení

2x

Když na nich trváte, tak asi nezbude nic jiného, než se obrnit trpělivostí a vydržet narážky rodiny. Násilím vás tam asi neodvedou. Správný metalista něco vydrží :)

Rodina si časem zvykne nebo sám změníte styl a účes změníte ;)

anonym1234
hodnocení

Moc děkuji za radu, co opravdu dává smysl.
jk2021

Souhlas, jediná cesta (vím to z vlastní zkušenosti) je stát si pevně za svým a neuhnout ani o píď, hrdě čelit následkům svého rozhodnutí. Když rodina pozná, že s vámi nic nehne, zvykne si (i když to někdy může trvat i roky).

km
hodnocení

0x
proste si je nechte narust a blby kecy ignorujte

hodnocení

0x

Nechápu proč tohle s někým řešíš. Nelíbí se mi, když někdo vykřikuje do světa: Jsem gay! Jsem věřící! Jsem lesba! Jsem metalista! Jsem rastafarian! Jsem ředitel zeměkoule! *smich2* *alene* Však buď! Každý jsme nějaký nebo nějaký bývalý. Je to každého niterní záležitost. Když tohle, co je jen jeho, jaký on je, vykřikuje do světa, aniž by se ho někdo ptal, nemůže se pak divit, že ostatní budou mít připomínky, které se mu nebudou líbit. Vůbec. *mir*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]