Nejste přihlášen/a.
Ani jsem netušil, že je taková věda vybrat něco do stanu na spaní. Poraďte, jsem úplnej stanovej antitalent a přítelkyně by chtěla v létě někam vyrazit, tak bych nějaké vybavení pořídil už k vánocům.
ELCOLITE asi 1000kč, samonafukovací karimatka, má jí dcera a chválí si jí, prodává např. Sportisimo a při výběru zkuste vybrat loňský model bývá levnější i o 200kč.
doplněno 24.11.10 16:59:Doplním, že jí vozí se spacákem na kole.
doplněno 24.11.10 17:02:spacák má Hannah, víc nevím. Radím navštivit Sportisimo a podobné obchody, určitě vám poradí když řeknete v jakých cenách se chcete pohybovat.
Mimo ceny musíš vzít v úvahu, zda budeš všechno vybavení nosit na zádech nebo jen přijedeš autem někam do kempu. Pokud máš všechno mít v báglu, je důležitá váha a rozměry. Karimatek je spousta druhů od jednoduchých a laciných pěnových s odrazovou vrstvou (Alumatka) přes pěnové jedno a dvouvrstvé, samonafukovačky až po třeba nafukovací postel. Každý druh poskytuje jiný komfort. Já používám budˇ tu alumatku, nebo samonafukovačku. Jezdím pod širák, takže pod ně dávám ještě igelit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.