Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

20 měsíční syn nechce být u tatky

Od: romca
Dobrý den ,můj syn má skoro dva roky , problém je v tom že , nechce večer usnout s tatkem utíká mu ,chce jen mě . V postýlce tak už jak byl zvyklý vypít mlíko už nechce už chce usnout semnou ...jenže to je na hodinu aspoň vždycky . Neusne hned ,jako by mu to nešlo ..nevím proč ...a už vůbec nevím proč nechce za manželem ani do náruče nevíte čím to je děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Mámanek, holt jste si ho rozmazlila.
Dle vašich dotazů, nechcete raději navštívit nějakou rodičovskou poradnu?

asd1
hodnocení

1x
Rozmazlenej mamánek. Něco s tím dělej. Žádný "chudáčku tak tě teda uspim já", ale "dneska tě uspava tata" a odejít, když prileze tak mu vynadat a vyexpedovat zpátky. Taťka řekne pohádku, popreje dobrou noc a odejde. Když rozmazlenec začne řvát tak k nemu táta!zajde a zjistí co se děje, když nic tak vynada, řekne "dobrou noc" a odejde. Podruhé ho nechá vyřvat.
Co jiného čekat od dnešních bio matek,že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]