Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Infiltrace české televize hazardem

Od: herd®
Uraží mě, že česká televize byla za peníze koncesionářů zneužita k Hazardu,a to ještě tupým prvoplánovým způsobem infiltrací názvu jistého stálého pořadu přidáním na konec názvu firmy spadající to regulovaného odvětví hazardu.
Tento pořad se vysílá v poledne, kdy ho mohou vidět i děti.
Bude se tím RRTV zabývat?
A ještě tak trapným lehkoživným způsobem okopírováním od komerční televize. Tam prosím je mi to jedno, tam peníze neposílám, ale tohle si koncesionáři určitě nepřáli.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co ještě Vás uráží na České televizi?

hodnocení

3x
A vadí vám konkrétně "Zprávy ve 12", nebo snad "Strategie rozmnožování v přírodě" na ČT2?

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, určitě - až tam podáte podnět/udání/oznámení. Zdravím!

kare
hodnocení

0x
A největší problém je napsat "AZ-kvíz tentokrát s Betano"...
ben®

kare - myslíte, že jde o tento pořad? Tak to by tazatel "objevil Ameriku", protože tyto sportovní speciály AZ kvízu jsou vysílány už léta a jsou vždy spojeny s nějakým aktuálním "velkým" turnajem + sponzorem (takže, nyní jde asi o hokejové MS a bude to trvat jen 14 dní).

macvac
hodnocení

0x

Ano taky mě to štve. Můj oblíbený AZ-kvíz takhle zaprodat za mrzký peníz. Vždyť koho ze stálých diváků ty otázky ze sportu zajímají. Navíc za chvíli začíná MS ve fotbale, které bude trvat celý měsíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]