Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Největší světový fond

Od: misa

Dobrý den. Na ruzných stránkách internetu a jiných je uváděný největší fond Capital Luxvath.Kde mohou klienty z ruzných státu světa zhotnotit vklad. Fond si určí výši vkladu a ten je převeden na dolary.Peníze fond investuje do výhodných projektu a po skončení si klient převede na svuj učet přepočteny na měnu své země. Délka projektu je ruzná v několika měsících. Mužete mi poslat více informací o fondu atd.Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Mame za vas robit guglenie a pouzivanie AI?

asdag
hodnocení

5x

Takový název jsem v životě neslyšel. To je nějaké divné. Ale hledat se mi to nechce.

hodnocení

1x

Jedním sekundovým zvědavým vyhledáváním na internetu jsem zjistil, že "... je podvodnou investiční platformu (scam)".

asdag
Tak moje tušení se potvrdilo.

hodnocení

1x
Nemusíme vám nic posílat.
Jako reklamu jste zde popsal(a) fungování fondu dokonale.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]