Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi koupit přes net jízdenka na RJ

Od: fja

Koupit jízdenky na Rj vlak mi nejde dokončit.Musím si stáhnout nějakou aplikaci přes google play předtím nebo je tam nějaká povinnost se registrovat, že to nepostupuje ke koupi atd.Jedeme jen jednou tam a zpět.Kde je problém?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kde je problém? mezi židlí a klávesnicí; jak postupujete? Poněvadž vše funguje...bez přihlášení, registrace.. tady

fja
hodnocení

Jo, ale až po výběr míst a tam to vázne...

Recenze na aplikace jsou neslavné, nejsou spolehlivé, takže díky,ale nic, jedu na pokladnu Rj na hl.n.

Zkoušel jsem to včera ( vlastně už dnes) 3x jako nepřihlášený, vždy bez problémů... takže nerozumím vašim problémům. Jinak běžně nakupuji jako registrovaný přes appku
fja
hodnocení

A jak jste vybíral na přiloženém plánku sedadla, tam to nejde, jinak jízdenka jde

Vybíral jste "zelená" sedadla?
fja
hodnocení

Tak pokladní Rj mi potvrdila jejich závadu na koupi kompletní jízdenky, sedadel, servisu. Takže máme papírovou ...

mll

Až teď jsem sem došel, tedy moje rada už přišla s křížkem po funusu. Ještě že máme ty pokladny.

og

Nevím co vám nejde, mě to taky jde, akorát mě to trošku vylilo u zadání telefonního čísla, kde to chtělo předvolbu vybrat znova přes vlaječku...

Tohle mají různé systémy různě blbě implementováno takže vás to často zastaví

Ale povedlo se mi a došel jsem až k placení platební kartou - Apple Google Pay přes webovou stránku

ale už se mi párkrát povedlo nějakému e-shopu telefonicky nahlásit: sorry, nejde vám objednávat vyzkoušejte si to a spravte si to... Od toho zkrátka je telefonní kontakt takže pokud se jde dovolat tak zavolám a řeknu kde je problém a nepíšu po netu,

chjo
hodnocení

0x

Stáhni si "nějakou aplikaci" a neřeš blbiny

fja
hodnocení

Za blbiny nepovažuje zadrhlý systém a

aplikace

tm
Tak jiného dopravce
jancurek

Oni nemají support?

Jinak nechápu proč to řešíte na anonymním diskusním fóru kam pak hlasité vaše poznatky z "pokladny"?

Evidentně se v tom vyžíváte - Nebo jste od konkurence?

fja
hodnocení

Jancurku. hnidopichu, jsem zachráněna, že jsi mě neupálil za dotaz - jeden psychotest tobě prospěje

mll
hodnocení

0x

Možností je víc.

Dá se to koupit třeba přes IDOS (tak jsem řešil Flixbus, kterým to nějak blbne). Nebo se dá zajít na pokladnu (to jsem dělal u jízdenek, které Idos neprodával, místo 9 korun se platil za rezervaci poplatek 29 korun). U regiojetu to bývalo tak, že jízdenky koupené online můžete stornovat bezplatně zatímco u jízdenek z pokladny se platí 10% stornopoplatek.

Taky mají nějakou podporu, kam se dá napsat.

Jinak je možné vyzkoušet jiný prohlížeč (nebo ten stejný v anonymním režimu, třeba to bourají nějaké sušenky). RGJ jsem už dlouho nekupoval, tak nevím. Jak to tak zkouším, tak jsem došel až k oknu, kde to chce číslo kreditky. Takže minimálně potud to funguje. Dál to nezkouším, protože jízdenku kupovat nechci. (Zrovna u toho Flixbusu ale byl problém právě tady, jak neprošla tranakce napoprvé, už neprošla nikdy ani s jinou kartou.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]