Nejste přihlášen/a.
Mám zatejpováno, teplo a nic mě nepomáhá a už jsem trochu zoufalá tak třeba má někdo zkušenost
Děkuji
1x
Suché teplo - zábal, tabletku na bolest a uvolnit opakovaně bazální klouby u palců na noze a to tak, že palec si jeden po druhém /sám nebo někdo/ povytahovat a přitom rozvolňovat krouživými pohyby. Už při samotném rozvolňovacím cvičení palců pocítíte v šíji úlevu. Zdá se to absurdní, ale potvrdí vám každý dobrý fyzioterapeut, že to funguje.
0x
Dobrý den, pokud jste schopna "překousnout" bolest, tak pomáhá lehká masáž/prohmatávání (patrně jinou osobou a s francovkou). Zdravím!
doplněno 18.05.26 10:15: Od bolesti v oblasti krční páteře může pomoci i to, když se člověk nad mobilem v ruce nehrbí, ale zvedne hlavu a ruku s mobilem má ve výšce očí (hlava je vzpřímená). A je to i dobrá prevence.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.