Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parkování na letišti Václava Havla

Od: tonnik
Dobrý den.chci se zeptat jak to funguje na letišti s porkováním když povezu rodinu na odlet a budu tam někde čekat cc2-3 hodinky,to samé při příletu. Děkuji za odpovědi a rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nick22
hodnocení

2x
Zaplatíte za dobu co tam parkujete. Zdarma je 10minut 1x za 24hodin.

lubos
hodnocení

2x

Využívám parkoviště PC COMFORT. Za hodinu parkování zaplatíte 80 Kč / hod.Bez problémů.

hodnocení

0x

Určitě Vám poradí i další a lépe. Já jsem tam byl jen několikrát a vždy bez problém.

Kouknul jsem se na podrobrobnosti, pak jel pomaleji a dobře to dopadlo. Ale bylo to jen asi 3x. Takže nejsem znalec dnešních možností.

doplněno 17.05.26 09:06:

aeroparking.cz/...

jir
hodnocení

0x
Na to tam není prostor. Co kdyby počkali po příletu oni a vy pak pro ně jen zajedete.
Cena na letišti je 200Kč za hodinu.
Také můžete nechat auto na Zličíně u toho nákupního centra a jet s nimi na letiště autobusem a pak ty tři hodiny s nimi počkat, stejně tak po příletu.

Proč neparkovat za 80Kč/hodina?

aeroparking.cz/...

Jak jednoduché

aeroparking.cz/...

jir
Ano, jednoduché, pouze to vyžaduje registraci předem. Jinak to berou jako expresní parkování, které už má jiné, vyšší ceny.
Já bych tam jel tím autobusem, tak jako vždycky.

jir, ale tak to není. Parkoviště v odkazu nic takového nepožaduje.

Jiná parkoviště chtějí rezervaci, toto nikoliv.

jir
Tak potom není co řešit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]