Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
letos uvažuji v létě poznat Brdy. Láká mě panenská neponičená příroda /bývalý vojenský prostor/, i když kůrovec, Kyril a těžba tam jistě zanechaly své likvidační stopy. Chtěla bych mít nějakou základnu, asi tak na 3 dny, odtud se pouštět do okolí, potom zase popojet o kus dál a pokračovat. Spaní buď ve stanu, nebo v autě. V případě, že by se ozvaly záda, nějaké lepší ubytování.
Nikdy jsem tuto oblast nenavštívila, proto tápu, hledám, pátrám... Můžete mi poradit, kdo se v této krajině Brd vyznáte, kam jet či jít, co vidět, na co nezapomenout, abych měla pěkné zážitky? Děkuji za rady i za nápady - Jaga.
Případné pěkné vykoupání a jedlé houby beru jako bonus, který by mi byl dán navíc. ![]()
2x
brdy jsou hodně specifický, mě na peší turistiku neoslovily. lesy, dlouhý rovný cesty, lesy, cyklisti. všude daleko, málo atraktivních míst, málo občerstvoven (to mi neva).
km - přesně. Je to jen hodně zeleně, ale když nerostou houby, tak je tam prd. Lidi to tam láká hlavně z důvodu, že si myslí, že v tom bývalém vojenském prostoru, kam se dříve nemohlo, bude něco zajímavého, co jinde není - a potom nastane zklamání (buď přiznané nebo třeba před rodinou a kamarády popřené). A ani ten USA radar tam není
.
0x
Skalka, Babka, Kamená. Na Skalce kostelíček, hospůdka, křížová cesta, tak si to pamatuji jako dítě, když jsme měli natrhané borůvky, šli jsme na limču. Ted už to tam vypadá zřejmě jinak, tak tam pozdravujte. ![]()
@realita: nepíši nikde, že tam chci pobývat zadarmo. Jak jste na to přišel /přišla, přišlo/?
Jinak jsem 3 x očkovaná na klíšťata a už dlouhou dobu jsem žádné neměla. Pokud bych tam snad nějaké chytla, pošlu Vám ho v balíčku, abych se snad, proboha, zadarmo neobohatila. A vy abyste si také něco užil /užila, užilo/. Jaga.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.