Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznamka pro vysoké

Od: spravnejchlap®

Ahoj, mám 198 cm a chtěl bych se zeptat, zda nevíte o nějaké funkční (neboli kam se vkládají inzeráty a lidi je čtou a odpovídají) seznamce pro velmi vysoké ženy a muže?

Děkuju Martin.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vždycky jsem snila o vysokém muži, já měla v mládí 169 cm. Nejlíp se mi tančilo s vysokým dlouhým manželem mé kamrádky. Krásně vedl, dělal delší kroky. Jenže mě provedl ze slušnosti 2 x za večer. Můj manžel měřil 172 cm a tanec s ním, to nebylo ono.

Dlouhý muž byl pokaždé mou touhou. Třeba Franky dlouhán! *smich* Jenže, když přidám věk /71/ začnou se mi lidé skládat na kremaci. Takže jsem svou chvíli už propásla. Škoda, že tahle nabídka nepřišla před 30 - 40 lety. Ale tehdy jsem zase měla svého muže. Co tedy nadělám?

Jenom přeji, aby se podařilo a dlouhá dívka se našla, přeskočila jiskra a...*srdce*Jaga.

hodnocení

1x
V seznamkách se vůbec nevyznám.
Ale jsem stejně vysoký a před lety jsem měl holčinu co měla nějakých 155 cm. A nebyl problém, s ničím.

id
hodnocení

1x
Nehledejte zvláštní kategorii. Dvoumetroví kluci nejsou dnes výjimkou. Můj vysoký kamarád má ženu 152 cm už 40 let. Takže jim to musí sedět i v posteli. To by neměli 3 děti.

km
hodnocení

1x
Jako dlouha a z vlastnich zkusenosti rikam, ze tehle dotaz nedava prakticky smysl. Pochopit by se to snad dalo, kdybyste byl zena.

hodnocení

0x

Jestli sportujete a hrajete košíkovou / basketbal, navštivte utkání (místního) dívčího / ženského basketbalového družstva.

mm

Nic proti basketbalistkám, ale nejhezčí byly odjakživa volejbalistky.

A taky vysoké. ;)

Ano - i volejbalistky mohou být ...

---

P.S.

Každé děvče a hlavně žena, která u sportu vydrží přes pracovní zatížení a starost o rodinu, si zaslouží uznání a medaili.

Ale přece jen - nebral bych kulturistky / bodybuilderky ...

hodnocení

0x

O seznamce pro nás vysoké nevím. Všechny slečny, o které jsem se kdy ucházel, měly něco okolo 170 cm a pohoda. Spolužák Karel měl 216 cm a když jsem mu dopručoval dívčinu, co měla nějakých 190, ofrňoval se se slovy: Co, je malý, to je hezký.

Jo, ale jednou jsem se v Penny u rohlíků "seznamoval" s nějakou fešnou blondýnou. Stáli jsme vedle sebe a stejnými pohyby lovili čerstvé rohlíky z nejvyššího patra zásobníku. Vrchem *smich*

hodnocení

0x
Prakticky neznám pár, kde by vysoký chlap měl i vysokou ženu, naopak mi přijde, že spokojeně vypadají ti, kde on má 2 m a ona 155. Pak to prostě funguje. Ty menší holky si právě vysokého kluka víc váží. I proto, že v okamžiku, kdy se z nich stane pár, tak se i ona stane součástí "něčeho vysokého" a vymaní ze své "malinkatosi". :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]