Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat. Mám debitní kartu, ale nemám internetové bankovnictví. Nepoužívám ani chytrý telefon. Mám nějakou možnost zjistit/podívat se na pohyby na účtu?
Děkuji, bohužel ČSOB neposkytuje výpis v tištěné formě na pobočce. Zkusím večer bankomat, ale pochybuji, že to tam bude. Max. se můžu informovat na infolince jaké jsou možnosti.
ČSOB neposkytuje výpis v tištěné formě na pobočce
Tomu nevěřím, každá banka je povinna vám na vyžádání vydat tištěný výpis z účtu (je to zpoplatněno). Pouze může omezit počet poboček, které tuto službu poskytují, čili je možné, že budete muset navštívit jinou pobočku.
1x
doplněno 12.05.26 14:09: Dle návodu k bankomatu zde výpis nezískáte, pouze info o zůstatku:
csob.cz/...
A z vlastní zkušenosti mohu říct, že chtít vyřídit něco ohledně ČSOB na poště, je až ta poslední možnost. Zpravidla o tom pracovnice skoro nic neví a jen nešťastně tápou.
0x
Když bydlíte v tom krajském městě ,tak na té pobočce by těch poskytnutých služeb mělo být víc než na té v malém městě.Tak se tam stavte .Je to velká výhoda bydlet v místě s pobočkou.
Nebydlím v krajském městě. Musím do okresního města, tam je jedna pobočka. Krajské město mám 80 km daleko.
0x
Informace o ČSOB je důležitá. Pak může poradit někdo, kdo to zná. Třeba ČŚ to má v bankomatu. Ale jiné banky ne.
Bývávalo standardem, že za nějaký poplatek banka posílala info o pohybech do SMS. To banka zařídí velmi ráda, má z toho výdělek, SMS bránu má, to ji nic nestojí, operátorovi platí možná nějaké haléře, ale za zprávu si naúčtuje třeba 3 koruny (koukám do ceníku ČSOB, jsou to 2,50 za kus).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.