Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit pohyby na účtu

Od: eliska

Dobrý den, chci se zeptat. Mám debitní kartu, ale nemám internetové bankovnictví. Nepoužívám ani chytrý telefon. Mám nějakou možnost zjistit/podívat se na pohyby na účtu?

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Bankomat.
Telefon (stačí tlač.) zavolat na infolinku banky
Návštěva banky.
Bankomat většinou ukáže zůstatek, ne pohyby.
eliska
hodnocení

Děkuji, bohužel ČSOB neposkytuje výpis v tištěné formě na pobočce. Zkusím večer bankomat, ale pochybuji, že to tam bude. Max. se můžu informovat na infolince jaké jsou možnosti.

Bankomat dava len info o zostatku, nie vypis.

0rion

ČSOB neposkytuje výpis v tištěné formě na pobočce
Tomu nevěřím, každá banka je povinna vám na vyžádání vydat tištěný výpis z účtu (je to zpoplatněno). Pouze může omezit počet poboček, které tuto službu poskytují, čili je možné, že budete muset navštívit jinou pobočku.

eliska
hodnocení

Asi jsem našla starou informaci. Děkuji. U nás ve městě je jen jedna pobočka, je to krajské město a do jiných město to mám víc jak 50 km.

Stačí si zřídit
csob.cz/...
eliska
hodnocení

Jak píši jde mi o jednorázovou akci.

hodnocení

3x
Papírový výpis. Často již výrazně zpoplatněn. Nebo návštěvy pobočky.

pb®
hodnocení

2x
A teď mi vysvětlete, v čem je výhodnější nemít internetové bankovnictví?

hodnocení

1x
Nesnadněji tak, že si zřídíte internetové bankovnictví. Když zde píšete, tak přístup k PC máte a chytrý telefon nepotřebujete, ČSOB stále podporuje ověřovací kód přes SMS (ale už nově platíte tu SMS). Jinak je to ale tak, že např. platby kartou jsou z účtu často strženy až se zpožděním několika dní.
doplněno 12.05.26 14:09: Dle návodu k bankomatu zde výpis nezískáte, pouze info o zůstatku:
csob.cz/...
A z vlastní zkušenosti mohu říct, že chtít vyřídit něco ohledně ČSOB na poště, je až ta poslední možnost. Zpravidla o tom pracovnice skoro nic neví a jen nešťastně tápou.
eliska
hodnocení

Děkuji ale mně se jedná o jednorázovou akci. Tudíž nepotřebuji mít informace stále.

Nikdo vás nenutí se tam přihlašovat, když to nebudete potřebovat. Pokud je to nějaké akutní, šel bych na přepážku. Předpokládám, že za 100 Kč vám výpis dají.
eliska
hodnocení

Děkuji, zítra zkusím, snad to půjde vytisknout.

hodnocení

0x

Poziadanim o papierovy vypis na pobocke, vacsina bank za to uctuje demotivacny poplatok, odhadujem to na sumu cez 100 CZK, skor 200.

eliska
hodnocení

ČSOB papírový výpis neposkytuje. Jde mi o jednorázovou záležitost. Potřebovala bych se podívat na ty pohyby tento týden. Jinak to nepotřebuji.

km
hodnocení

0x

výpis, papírový nebo pdf soubor zaslaný do mailové schránky

eliska
hodnocení

Ani jedno jsem u ČSOB nenašla...

0rion
hodnocení

0x

Mně banka (m-bank) posílá každý měsíc výpis z účtu do mejlu. Vaše banka nic takového neumožňuje?

eliska
hodnocení

Děkuji za odpověď. U ČSOB jsem to nenašla. Hlavně se potřebuji podívat na ty pohyby jen jednorázově.

sosacek
hodnocení

0x

Některé banky posílají SMS zprávy o pohybu na účtu - nevím jestli i ČSOB. Moneta ano - i když dost opožděně.

eliska
hodnocení

Děkuji, mně jde zejména podvat se jednorázově. Klidně bych zaplatila vytištění na pobočce.

hodnocení

0x

Když máte debitní kartu, máte ji k účtu. K tomu účtu se poskytuje výpis z účtu v dohodnuté formě.

Změnu druhu / četnosti výpisu si domluvte s bankou.

eliska
hodnocení

Výpisy mi nijak nechodí a nikdy nechodily...

mll

Výpisy by chodit měly. To je naprostý základ. Oprašte smlouvu s bankou a podívejte se, co jste si dohodnula.

futra
hodnocení

0x

Když bydlíte v tom krajském městě ,tak na té pobočce by těch poskytnutých služeb mělo být víc než na té v malém městě.Tak se tam stavte .Je to velká výhoda bydlet v místě s pobočkou.

eliska
hodnocení

Nebydlím v krajském městě. Musím do okresního města, tam je jedna pobočka. Krajské město mám 80 km daleko.

@eliska Právě že píšete: U nás ve městě je jen jedna pobočka, je to krajské město a do jiných město to mám víc jak 50 km. Asi jste to myslela jinak.

mll
hodnocení

0x

Informace o ČSOB je důležitá. Pak může poradit někdo, kdo to zná. Třeba ČŚ to má v bankomatu. Ale jiné banky ne.

Bývávalo standardem, že za nějaký poplatek banka posílala info o pohybech do SMS. To banka zařídí velmi ráda, má z toho výdělek, SMS bránu má, to ji nic nestojí, operátorovi platí možná nějaké haléře, ale za zprávu si naúčtuje třeba 3 koruny (koukám do ceníku ČSOB, jsou to 2,50 za kus).

hujer

A co třeba : Zaslání výpisu elektronicky / poštou dle věku (měsíčně) zdarma / 65 Kč nebo 100 Kč 2) ... z ceníku ČSOB?

hodnocení

0x
však internet máte. Stačí se přihlásit do internetového bankovnictví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]