Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plzeň a okolí a levné ubytování?

Od: petrnovak
Zdravím vás, sháním pro dvě osoby kteří jsou (naštěstí) rodilí Češi, ubytování v Plzni a přilehlém okolí na příští pátek do pondělí tedy tři noci a 22.5. - 25.5., kde nejlépe hledat? Nechci žádné ubytovny a hostely ale nepotřebujeme ani luxus, stačí dvojitá manželská postel, soukromí, čistota a klid. Hledat na airbnb, booking nebo kde případně? Poraďte taktéž na co nezapomenout při návštěvě Plzně a kam se podívat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

oliva
hodnocení

0x

Podivejte se na megaubytko.cz

mll
hodnocení

0x

Já jsem byl velmi spokojený v hotelu Slovan hotelslovan.pilsen.cz/... v samém centru. Neni až tak drahý. Pravda, bude to tak 15 let co jsem tam byl, takže si pamatuju akorát to monumentální schodiště a náměstí.

Když jsem před 2 roky měl jet do Plzně, tak jsem nakonec skončil v Parkhotelu ( parkhotel-czech.eu/... ), který i přes akční cenu byl o fous dražší (akce se ale konala přímo v něm a kolegovi se nechtělo dojížděť; já bych klidně bydlel ve Slovanu a dojížděl). A za tu cenu bych řekl nic moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]