Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčka bez prokázání příjmu

Od: mate* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den přeji všem
Chtěl bych se zeptat jestli někdo znáte www.bezprijmu.cz
Nabízejí možnost půjčky bez doložení příjmu a to až do výše 800 000 Kč.
Zdá se mi to velice přehnané, tak by mě zajímalo jestli to není opět nějaká lichva.
Zároveň bych vás požádal o nějaké rady na co si dávat pozor při podepisování takovýchto půjček
abych nenaletěl na nějakou záludnost. Děkuji za odpověď všem kteří mi poradí

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Tuhle otázku jste sem dneska už dával, nemýlím-li se. *sok* Tyhle půjčky a myslím si, že ani tato půjčka nebude vyjímkou, jsou lichva. Pozor dávejte na to, čím za půjčku ručíte, např. nemovitostí. Každopádně si myslím, že na stránkách vyplníte dotazník s tím, že se vám ozvou, ale za poplatek. Pošlete poplatek a nikdo vám už nezavolá.

sebod*

Návrh půjčky si vzít domů a projednat nejlépe s právníkem. Když Vám návrh domů nepůjčí, vemte nohy na ramena *bezim*. Jsou to podvodníci *zed*

burinka

Samozřejmě, že nepůjčí - nejsou půjčovna listin. Určitě nebude vadit, když právníka vezme sebou k podpisu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]