Dobrý den, na jedné ruce se mě udělala taková vyrážka na půlce zápěstí a vršek ruky. Napadlo mě zda kůže není jen vysušená ale používám hodně indulonu a různé krémy. Nikde jinde na těle nemám ani na druhé ruce co to může být a z čeho
Tohle určitě není jen vysušená kůže a indulona Vám na to určitě nepomůže. Může to být alergie na něco. Jestli si nejste vědoma, že byste přišla do styku s nějakou dráždivou látkou (čistící prostředek, ředidlo...), navštivte kožní oddělení. A to dřív, než se Vám to rozleze po těle.
anna6
S kožním mám blbou zkušenost měla jsem vyrážku na noze objednací termín až za tři týdny a ono to mezitím zmizelo
Zkusil bych vzít jeden Zodac, nebo Zyrtec a hledal jiný krém na mazání. Manželka je citlivá a bere pouze věci z DM. Tím jim nechci dělat reklamu, necítím se uvnitř dobře a je to jediný obchod, kam nejdu s manželkou.
Máti kdysi vyráběla pampeliškový med a na zavěr před vyhozením ždímala použité květy a pak zjistila, že jí potom zmizela podobná dlouholetá vyrážka na rukou. Z kořene vývary jsou na játra, což v případě vyrážek taky není na škodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.