Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divná vyrážka na ruce jakou mast použít?

Od: anna6
Dobrý den, na jedné ruce se mě udělala taková vyrážka na půlce zápěstí a vršek ruky. Napadlo mě zda kůže není jen vysušená ale používám hodně indulonu a různé krémy. Nikde jinde na těle nemám ani na druhé ruce co to může být a z čeho
Divná vyrážka na ruce jakou mast použít?
Divná vyrážka na ruce jakou mast použít? #2
Divná vyrážka na ruce jakou mast použít? #3

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tohle určitě není jen vysušená kůže a indulona Vám na to určitě nepomůže. Může to být alergie na něco. Jestli si nejste vědoma, že byste přišla do styku s nějakou dráždivou látkou (čistící prostředek, ředidlo...), navštivte kožní oddělení. A to dřív, než se Vám to rozleze po těle.

anna6
hodnocení

S kožním mám blbou zkušenost měla jsem vyrážku na noze objednací termín až za tři týdny a ono to mezitím zmizelo :(

Možná je to spíš pro alergologii a imunologii.

Ne kožní...

hujerml

No.nebo se objednejte na kožní a ono to zmizí!

tm
hodnocení

0x
Už pár týdnů se mi objevují svědivé jakoby flíčky na obličeji. Teď mě začala svědět ruka. Taky nevím

hodnocení

0x
Zkusil bych vzít jeden Zodac, nebo Zyrtec a hledal jiný krém na mazání. Manželka je citlivá a bere pouze věci z DM. Tím jim nechci dělat reklamu, necítím se uvnitř dobře a je to jediný obchod, kam nejdu s manželkou.

liska5
hodnocení

0x

Začala bych Kalciovou /Calcium panthotenicum/. A máčet v odvaru z pampelišek.

hujerbratr

Ano, pokud to zrovna není alerg. reakce na pampeliškový pyl. (Těch alergií přibývá.. a lidi si dělaj pampeliškovej "MED".

Pampeliška léčí převážně kořenem.

liska5

Máti kdysi vyráběla pampeliškový med a na zavěr před vyhozením ždímala použité květy a pak zjistila, že jí potom zmizela podobná dlouholetá vyrážka na rukou. Z kořene vývary jsou na játra, což v případě vyrážek taky není na škodu.

111®
hodnocení

0x

Nebyla jste na sluníčku? Tak bych to viděl já.

anna6
hodnocení

Do práce chodím částečně pěšky částečně autobusem tak na sluníčku sca odpoledne max 1,5h

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]