Nejste přihlášen/a.
Na začátek říkám, je mi 18 a jsem panic (a nikdy jsem neměl holku).
Ne, že by mi to tolik vadilo, snažím se různými způsoby od toho odreagovat, ale co mě fakt vytáčí je, že všude, ale že fakt všude, ať už na internetu (YouTube, Instagram atd.), v televizi, v reklamě, ale i v realitě, jsou sex a vztahy extrémně přeceňovaný (nebo aspoň si to myslím), že prostě všude je ústřední téma sex, vztahy, líbání atd. Proč tomu tak je? Proč se tyhle věci všude tolik tlačí? A jak se od toho odprostit?
Díky za odpovědi.
4x
Když jsem k vůli dlouhé hospitalizaci před lety nemohl jíst, tak jsem všude viděl v TV žrádlo a samé žrádlo.
Reklamy na Pepsi, Fantu, atd... Magnesia RED, pak pohádky a všude, ale opravdu všude se v pohádkách žerou hostiny, plné stoly bažantů a kuřat a v normální vysílací čas ani nemluvě. To bylo Ano šéfe, kluci v akci, peče celé česko, atd... Nežralo se jen politických debatách.
Takže všude se jen žere a sexuje dle toho, co si mozek vybere a vidí.![]()
A tazateli se nedivím, že je panic v tý dnešní generaci, kde spolu ani lidi nemluví. Nedávno jsem jel po strašně dlouhé době metrem. Byly tam spolu 3 slečny a samozřejmě místo aby se spolu bavili, tak měli v ruce telefon a každá jela těma palečkama. Fakt síla a v hospodě to stejný. Vlastně kdekoliv...
No to je fakt hrůza, jak teď lidi komunikují s kým chtějí a ne s kým mají náhodou zrovna společnou cestu ...
0x
Dobrý den, jste mladý, tak to vnímáte více, než např. kategorie seniorů, která má už (většinou, ne vždy) jiné starosti a choutky. Sex (představy, lákadla, touhy, chtíče, erotika, vábení) je nutný pro páření se, pro množení se, je to zábava (říkalo se, že hlavně chudých), koření života a docela hezky prožitý čas. Zbytečně nad tí nepřemýšlejte a nebraňte svému tělu, aby si také sexu užívalo, i když zatím jen tak, že si pomůžete sám (což není nic závadného, když si občas "upustíte páru", aby se mozek nezbláznil). Zdravím!
0x
Máte pravdu, pořád tam ten sex cpou a to i přeto, že dnes mladí ztrácejí o sex zájem. Všímám si toho, protože si vždy vzpomenu na svá nezletilá vnoučata, co asi zrovna mohou sledovat.A někdy je to docela síla. Myslím, že to tam dávají proto, aby přitáhli mladé sledující, ale ono je to prý už netáhne. Jo, když to bylo kdysi zakázané, tak to všichni hltali. Ale dnes?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.